Суд не закрив справу, у якій фігурує компанія Єремеєва

Суд не закрив справу, у якій фігурує компанія Єремеєва
Суд відмовився розглядати скаргу на порушення слідчим СБУ кримінальної справи, у якій фігурують компанії бізнесмена Ігоря Єремеєва.

Про це пише Економічна правда, зауважуючи, що відповідна постанова Шевченківського районного суду Києва є у розпорядженні видання.

Йдеться про компанію ЗАТ «Херсонський нафтопереробний завод», власником якого є волинський бізнесмен, політик Ігор Єремеєв.

Нагадаємо, кримінальна справа була порушена за фактом розтрати службовими особами ДП «Укрзалізничпостач» державних коштів на суму понад 199 мільйонів гривень за попередньою змовою із службовими особами ЗАТ «Херсонський нафтопереробний завод».

Постанову про порушення справи оскаржив адвокат голови правління Херсонського НПЗ.

Однак суд вирішив, що «хоча захисником у скарзі зазначено, що її підзахисний є головою правління Херсонського НПЗ, на яке є посилання у постанові слідчого, однак які саме права та охоронювані інтереси підзахисного конкретно порушено, та у чому саме це порушення полягає, належним чином у скарзі не обґрунтовано».

У суді дійшли висновку, що обґрунтування скарги є недостатнім, однак роз’яснили, що відмова у відкритті провадження з розгляду скарги не позбавляє права повторно звернутися до суду зі скаргою.

У цій справі, пише «Економічна правда», також фігурує низка інших підприємств Єремеєва. Зокрема ті, що контролюють мережу автозаправок WOG.

За даними джерел, бізнесмен Дмитро Фірташ хоче встановити контроль над мережею WOG.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд не закрив справу, у якій фігурує компанія Єремеєва
30 грудень, 2011, 09:47