Митники подарували волинянам холодильники та акваріуми

Митники подарували волинянам холодильники та акваріуми
Співробітники Ягодинської митниці передали дитячим закладам області побутову та оргтехніку – ці новорічні подарунки митники традиційно презентували вихованцям своїх підшефних шкіл-інтернатів.

Про це інформує прес-служба Митної служби України.

Окрім солодких подарунків, які митники зазвичай дарують підшефній малечі, нинішнього року напередодні новорічно-різдвяних свят вони взяли на себе вирішення соціально-побутових проблем. Митницею придбано та передано, зокрема, Люблинецькій загальноосвітній школі-інтернату та Володимир-Волинській школі-інтернату для глухих дітей по холодильнику.

А Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернату подарували музичний центр, Рожищенському навчальному реабілітаційному центру – фотоапарат.

Цікавить митницю і перебіг навчального процесу в підшефних навчальних закладах. Наприклад, вихованців Головнянської спеціалізованої школи-інтернату забезпечено партами, дітям Заболотівської школи подаровано книги, канцелярське приладдя, а також спортивний інвентар – для спортивного розвитку вихованців.

Надзвичайно радісний та цікавий подарунок підготувала митниця для дітей-сиріт з Головненянської школи-інтернату – великий акваріум з різноманітними видами риб.

«Такі візити для митників тільки в радість: дітки, з наповненими радістю та надією очима, привітні вихователі, святкова, по-дитячому добра атмосфера, що заряджає позитивними емоціями і прикрашає службові будні», - кажуть митники.

Керівництво Ягодинської митниці висловило вихованцям вітання до новорічних й різдвяних свят, побажання добра, радості, віри у здійснення найзаповітніших мрій та Божого благословення.

«Цей день особливий, він наповнений очікуванням чудес та радощами здійснення мрій, уособлює добро, щедрість і справедливість. Хочеться побажати всім людям, щоб у всіх добрих справах кожен відчував підтримку та любов, щоб усі задуми і мрії здійснювалися. Щиро бажаю здоров'я, успіхів, благополуччя та радості», - звертається до підшефних діток начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Митники подарували волинянам холодильники та акваріуми
30 грудень, 2011, 10:31