Працівника виконавчої служби Луцька судять за «прикриття» боржників

Працівника виконавчої служби Луцька судять за «прикриття» боржників
Працівник виконавчої служби на Волині підробляв документи і звітував про відсутність у боржників майна, яке можна стягнути на користь держави.

Про це 18 вересня повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Старшому державному виконавцю Другого відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції інкримінують зловживання службовим становищем та службове підроблення. Проти нього Луцька прокуратура порушила кримінальну справу.

Дослідча перевірка встановила, що цей службовець ДВС здійснював виконання судових рішень про стягнення боргу по сплаті за спожите тепло на користь Державного комунального підприємства «Луцьктепло».

Упродовж жовтня 2011 - січня 2012 року, штучно створюючи видимість належного виконання обов’язків, службовець вніс неправдиві відомості до 28 офіційних документів. Він звітував, що нібито у присутності понятих та представника ДКП виїжджав до боржників і не виявив майна, на яке можна звернути стягнення.

У подальшому судові накази про стягнення з 28 громадян боргу по сплаті за спожите тепло повернули ДКП «Луцьктепло» без виконання. Унаслідок таких дій державного виконавця комунальне підприємство дістало збитки на суму понад 73 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівника виконавчої служби Луцька судять за «прикриття» боржників
18 вересень, 2012, 16:59