Луцький мер не хоче проводити щотижневих прес-конференцій?

Луцький мер не хоче проводити щотижневих прес-конференцій?
Луцький міський голова Микола Романюк вважає, що нема потреби проводити власні щотижневі прес-конференції, оскільки інформація про життєдіяльність міста та роботу міської влади і так є доступною та відкритою.

Такий висновок випливає з тексту відповіді Миколи Романюка на звернення луцьких журналістів.

Нагадаємо, 28 серпня журналісти надіслали Романюку звернення, у якому просили відновити практику проведення луцьким міським головою щотижневих прес-конференцій.

У відповіді Романюка, зокрема, йдеться:

«На прохання журналістів організовуються коментарі, інтерв’ю з міським головою, його заступниками та керівниками структурних підрозділів. Після проведення того чи іншого заходу представники ЗМІ завжди мають змогу отримати детальну інформацію про подію від міського голови...

...Міський голова щомісяця інформує лучан про зроблене в місті у прямому ефірі на ВОДТРК та ТРК «Аверс», а також відповідає на запитання телеглядачів. Проводяться у міській раді й прес-конференції з нагоди важливих для міста подій за участю міського голови».

Також міський голова нагадав журналістам, що існує офіційний сайт Луцької місьскої ради, де оприлюднюються документи та анонси подій, журналістів запрошують на події у телефонному режимі, а також розповідають про діяльність Луцької міської ради у телепрограмах «Місто» та «Слово депутата».

«Тож вважаємо, що вся інформація про життєдіяльність міста та роботу міської влади є доступною та відкритою», - резюмує автор листа за підписом луцького міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тю... Ой, тьфу!
Відповісти
зайчика злякався...
Відповісти
А й справді навіщо. Щоб журналісти мало про що писати? Ну хіба тільки харади цього...
Відповісти
правильно, треба реально працювати, а не витрачати час на балачки...
Відповісти
Таня Грішина придумала скандал на рівному місці. Міський голова має працювати, а не язиком молоти. А журналістам раджу писати не лише про міську раду та обласну адміністрацію. А то стрічка новин на 90% складається з кримінальних зводок, Романюка, Клімчука і Палиці. Задовбало вже!
Відповісти
Согласен. Пустое, вздорное создание создает конфликты на ровном месте. Но звучание "шапки"ответа ИЗЯчное- "Гришиной-тю, і іншим..."
Відповісти
Не Таня Грішина придумала скандал на рівному місці, а Романюк зганьбився на рівному місці.
Відповісти
Це твоя суб'єктивна думка. Розумієш, Андрію, навіть найгірша людина робить хороші речі. Те, що прізвища Романюка, Палиці і інших з їх "тусівки" у 99,9% випадках викликають у тебе напади гніву та ненависті означають лише одне – це твоя робота. Тобі платять за бруд. Я теж не прихильник багато кого з них, але відверто сміхотворні звинувачення оформлені офіційно – це вже якесь збочення.
Відповісти
Останні новини
Луцький мер не хоче проводити щотижневих прес-конференцій?
18 вересень, 2012, 17:02