Волинське м'ясо – найдешевше в Україні

Волинське м'ясо – найдешевше в Україні
Мінімальні ціни на свинину зафіксовані у Волинській області - 40,06 гривень за кілограм.

Про це повідомляє УНН з посиланням на оперативні дані з регіонів, оприлюднені «АгроПерспективою».

А от максимальні ціни на свинину утримуються в Черкаській області - 50,93 гривень за кілограм.

Максимальна ціна на сало була – у Житомирській області. Тут його продають за 29 гривень. При цьому мінімальні ціни зафіксовані були в Запорізькій області - 15,46 гривень за кілограм. У середньому в Україні кілограм сала коштує 22,58 гривень.

Нагадаємо, вартість більшості соціально значущих товарів в Україні у період 10-14 серпня підвищилась у середньому на 0,1-1,6%. Про це свідчать дані моніторингу Мінекономрозвитку.
За даними відомства, найбільше подорожчали рис (1,6%), цукор (1,2%), картопля нового врожаю (1,1%), гречані крупи та яйця 1-2 категорії (0,7%), сметана жирністю 15% (0,3%), борошно вищого ґатунку та сало (0,2%), яловичина, свинина, курячі тушки, масло вершкове (жирністю 72-73%) та бензин марки А-95 (0,1%).

Цінники на хліб пшеничний (з борошна вищого гатунку), житній та житньо-пшеничний, макаронні вироби, варені ковбаси першого гатунку, молоко (жирністю 2,5%), м'який сир (жирністю 9%), соняшникову олію та дизельне пальне залишалися незмінними.
Як відомо, моніторинг середніх цін на соціально значущі товари регулярно проводиться в обласних центрах України, містах Білій Церкві, Севастополі та Сімферополі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Странно! Откуда такая цена на Волыни? В любой маркет или базар зайдешь, цены начинаются с 50грн. за хорошее мясо. Откуда только берут такую статистику или это цена какой-то отруби для собак? :)
Відповісти
зайди в той же Там-Там! лопатка без кістки вже декілька місяців не піднімається вище 42 гривень, деколи і по 39... он сьогодні брав шинку - 43 гривні і взагалі шикарне м'ясо було на шашлик
Відповісти
О це так так ...
Відповісти