Всього за кілька місяців волиняни отримали послуг на сто мільйонів

Всього за кілька місяців волиняни отримали послуг на сто мільйонів
У квітні–червні цього року 1,8 тисячі профільних підприємств і організацій області реалізували послуг на суму 1171,0 мільйона гривень. Майже третину цих послуг надали населенню.

Повідомляє ГУ статистики у Волинській області.

Підприємства міст Луцька, Ковеля та Нововолинська, а також Луцького, Ковельського та Ківерцівського районів (без врахування обсягів, наданих обласними організаціями) належить понад три чверті загальнобласного обсягу послуг.

У структурі реалізованих послуг майже 70 % становили послуги транспорту, телекомунікацій (електрозв’язку) і операції з нерухомим майном. Попитом також користувалися послуги складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту, освіти, обслуговування будинків і територій, охорони здоров’я, з забезпечення стравами і напоями, поштової і кур’єрської діяльності, охоронних служб та проведення розслідувань тощо.

Питома вага області в загальному обсязі наданих послуг в Україні становила 0,9 % (Львівської – 7,7 %, Житомирської – 0,9 %, Рівненської і Тернопільської – по 0,7 %).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви читаете матеріал перед публікацією? в заголовку - "волиняни отримали послуг на сто мільйонів", а в тексті написано - "реалізували послуг на суму 1171,0 мільйона гривень. Майже третину цих послуг надали населенню. "
1171,0 млн. - це 1 млрд. 171млн.!!! То де правда?
Відповісти
Останні новини
Всього за кілька місяців волиняни отримали послуг на сто мільйонів
03 вересень, 2016, 10:26