Луцька газета вийшла з порожньою першою шпальтою

Луцька газета вийшла з порожньою першою шпальтою
Газета «Хроніки Любарта» у четвер, 27 вересня вийшла з порожньою першою шпальтою.

«Ми вийшли з порожньою першою шпальтою, бо нам намагаються заткнути рота, а у вас відбирають право знати», - йдеться у написі на першій шпальті газети.

Як пояснив головний редактор видання Андрій Лучик, перша шпальта 130-го випуску «Хронік Любарта» порожня, оскільки редакція видання вирішила підтримати всеукраїнську акцію провідних друкованих видань проти закону про наклеп.

27 вересня з порожніми першими шпальтами вийшло кілька всеукраїнських видань. Це журнали Кореспондент, KyivPost, ЗІК, газети Високий Замок, Львівська газета, Львівська пошта, Ратуша, Коловорот.

Газета Україна молода у середу, 26 вересня вийшла на першій смузі з банером, який закликає відхилити закон про наклеп.

Нагадаємо 25 вересня, стартувала Всеукраїнська акція протесту проти ухвалення закону про наклеп «Захисти своє право знати. Скажи ні закону про наклеп».

Журналісти заявляють, що не дивлячись на заяви про відкликання законопоекту про наклеп акції протесту продовжаться доти, поки парламент остаточно не відмовиться від закону Віталія Журавського про наклеп. Регламент роботи Верховної Ради не передбачає відкликання законопроекту народним депутатом після першого читання.

Порядок денний найближчого засідання парламенту буде визначатися в понеділок, 1 жовтня о 10:00 у приміщенні комітетів Верховної ради за адресою вул. Грушевського, 18/2.

Журналісти закликають усіх приходити під це приміщення з порожніми плакатами і транспарантами в знак протесту проти закону про наклеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора ТБ, сьогодні газети, завтра всесвітня мережа, після завтра грати на вікнах!!!
Відповісти
А говорите немає пакращення?
Відповісти
Всё правильно делают. Слишком много лжи от журналюг. На всё готовы ради карьерного роста, денег, и удачной статьи, и последущего резонанса. Пусть отвечают за своё враньё. Единственное, что будут запугивать журналистов этим законом, а в остальном поддерживаю законопроэкт.
Відповісти
Проходили. Так и до 37 года дойдем.
Відповісти
А може нехай ті хроніки всі сторінки такі роблять, а том там точно одні наклепи. А так газету з білим папером можна за призначенням використати.
Відповісти
Так від цього закону і заживем))) так само як від мовного!!! Пакращення!!! Більша заробітна плата, низькі ціни, хороші часи настають))) Ці закони пакращують життя Українцям!!
Відповісти
Останні новини
Луцька газета вийшла з порожньою першою шпальтою
27 вересень, 2012, 10:18