Стало відомо, скільки коштуватиме оренда найбільшої котельні Луцька

Стало відомо, скільки коштуватиме оренда найбільшої котельні Луцька
Міська рада дозволила ДКП «Луцьктепло» укласти договір з ТзОВ «Тепло-Енерго-Центр» про оренду котельні на вулиці Карбишева, 2.

Про це йшлося 27 жовтня під час сесії Луцької міської ради, - інформує Волинь24.

Зауважимо, що одна з найпотужніших котелень міста, розташована на вулиці Карбишева, 2, водозабір на вулиці Героїв УПА, 83а та водогін, прокладений між об’єктами, належить ТзОВ «Тепло-Енерго-центр».

Ця котельня є найпотужнішою у місті і забезпечує близько 35% мешканців міста тепловою енергією.

Досі між ДКП «Луцьктепло» та ТзОВ «Західна теплоенергетична група» було укладено договір про надання послуг з переробки давальницької сировини (природного газу) у готову продукцію.

Втім, тарифом витрати на давальницький газ та послуги з його переробки не передбачені. Відтак, власник котельні має значні втрати.

Зрештою, підприємство вирішило віддати котельню в оренду «Луцьктеплу» строком на два роки. Кожного місяця за користування котельнею «Луцьктепло» платитиме 746 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як луцьктепло буде платити за оренду у літній період, коли не буде ніяких надходжень. Нарощувати борги перед західтегом? З малюитіної такий керівник-фінансист, як з гірі аероплан.
Відповісти
За що платити??????????????
За котельню що побудована за Радянського союзу за податки наших батьків...., що вони злодії туди вложили. А не подавляться вони тими грошима що входять у наш тариф. Як не вони то їхні діти і нехай не плачуть багаті....
Відповісти
не даремно ходять розмови про отримання Малютіною відкату від оренди 3000 у.е щомісяця.
Відповісти
тож не даремно її поперли з банку за махінації
Відповісти
а тепер у вартість тарифу для мешканців 33 - 40 кварталу буде закладено вартість оренди та зарплати робітникам котельної і вони будуть платити за опалення і гарячу воду більше ніж інші мешканці міста.
Відповісти
746 тис.на опалювальний сезон на 6 міс.-4476000.На біса мені їх вода влітку по 80 грн.Її беруть тільки субсидіянти,то нехай і платять папірцями.Тобто ми повинні оплачувати їм ванни.Опалення і так захмарне-1338,69 за Гкал.Це чистої води корупція,як не крути.Так справа не піде,потрібно підключатись громаді.А де НАБУ і прокурор антикорупційний.
Відповісти
А все почалося ще при пану Кривицькому.А потім дивимось як змінювались власники і все стане Вам шановні зрозуміло.Вже скоро видалять комент,хоч і мало написав.
Відповісти
Луцьктепло не буде платити за оренду у літній період тому що у літній період тепло не подається у квартири лучан.Луцьктепло буде платити за оренду тільки у зимовий період!Подумайте самі навіщо платити коли тепло не подається до будинків!
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, скільки коштуватиме оренда найбільшої котельні Луцька
27 жовтень, 2016, 13:41