Киричук представлятиме опозицію на 19 виборчому окрузі, - прес-служба кандидата*

Киричук представлятиме опозицію на 19 виборчому окрузі, - прес-служба кандидата*
Об’єднана Опозиція та партія УДАР на Волині закінчили переговори щодо єдиних кандидатів-мажоритарників від опозиційних сил по деяких мажоритарних округах.

Таку інформацію підтвердив у своєму коментарі кандидат в народні депутати від партії УДАР Олександр Киричук.

«Порозуміння зі сторони Об’єднаної Опозиції досягнуто і дійсно конструктивно велися переговори і в результаті дійсно залишаться сильні кандидати, які мають змогу перемогти в перегонах», - зазначив Киричук.

Кандидат натякнув, що в його окрузі саме до нього, а не узгодженого кандидата від Об’єднаної Опозиції Євгена Мельника, довіра людей більша.

«Я ніколи не дозволяв собі паплюжити опонентів і я перший заявив, що я готовий зняти свою кандидатуру. Якби я бачив реально сильнішого кандидата на окрузі, то я би це зробив вже давним-давно. Потиснув би руку і, можливо, навіть допоміг у подальшій боротьбі, але до партії УДАР, і до мене особисто довіра людей зростає», - додав кандидат.

Той факт, що між Об’єднаною Опозицією і партією УДАР досягнуто домовленостей про те, що саме Олександр Киричук представлятиме опозицію на виборах до Верховної Ради у 19-му виборчому окрузі з центром у місті Володимир-Волинський, підтвердили 9 жовтня і у прес-службі кандидата Киричука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На правах реклами!
:-)
Відповісти
Тож як можна було вчора набухатись шоб сьогодні таке напісяти)))
Відповісти
Народ ,зверніть увагу на * в кінці заголовку --- це означає "політична реклама" . От захотілось цьому киричуку(рейтинг в якого нижче плінтуса) помєчтать , заплатив бабло --- надрукували! мрійники займаються ідєалістічєськім онанізмом в інеті!
Відповісти
Та він у нас навіть під другим номером в міську раду не пройшов! Хоча ще й досі значиться в списку партії Тігіпка. Певно, сподівається, що колись таки пройде...
Відповісти
що у Мельника, що у Киричука - рейтинги партії складають основу їх досягнень. В Удара рейтинг чудовий - тож і Киричук набере свої голоси. Інша справа чи поступиться хтось своїми амбіціями особисто? Власне було б прикольно поставити їх поруч - і порахувати кількість LIKE як у фейсбуці. То ж чекаємо 15 жовтня - тоді і стане зрозуміло, хто залишиться далі, а хто піде сам (зніме зїзд партії чи ще щось)
Відповісти
Останні новини
Киричук представлятиме опозицію на 19 виборчому окрузі, - прес-служба кандидата*
09 жовтень, 2012, 12:11