Хлопець не вкрав одну автівку, але потрощив інші

Хлопець не вкрав одну автівку, але потрощив інші
Не зумівши викрасти автомобіль, лучанин зі злості почав трощити машини, які стояли поруч.

Про це 9 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення 29-річного жителя Луцького району про те, що невідома особа намагалася викрасти його автомобіль.

Правоохоронці встановили, що тієї ночі 21-річний хлопець відпочивав із друзями в одному з нічних закладів обласного центру. Молодик добряче випив і хміль уже «вдарив» у голову, тому хлопця потягнуло на подвиги.

Він вийшов із кафе, пройшов кілька метрів і звернув увагу на одне із підприємств. Оскільки вхід був вільний, чоловік безперешкодно потрапив на охоронювану територію.

Зорієнтувавшись на місці, вирішив викрасти припаркований автомобіль «ВАЗ-2106». При цьому йому ніщо не заважало: машина відчинена, а в салоні були ключі. Очевидно випитий алкоголь зіграв свою роль, адже хлопець зламав ключ у замку запалювання. Пробував інші методи, але вони теж не дали результату. Після цього розлючений молодик вийшов із «ВАЗу» і почав трощити автомобілі, які були припарковані поруч, аж поки його дії не припинили працівники охорони підприємства.

Сьогодні проти 21-річного лучанина порушено кримінальну справу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.