ЗМІ про «Волинь» у 11 турі: впевнена гра та потрапляння до збірної туру

ЗМІ про «Волинь» у 11 турі: впевнена гра та потрапляння до збірної туру
Перемога лучан у Запоріжжі не стала подією туру на тлі двох центральних матчів 11-го ігрового дня, але спеціалісти та журналісти таки відзначили її у своїх матеріалах та коментарях.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Нагадаємо, що луцька «Волинь» у Запоріжжі у суботу, 6 жовтня виграла у місцевого «Металурга» з рахунком 0:3.

У більшості коментарів йдеться про те, що «Волинь», «у якій явно немає таких проблем, як у Запоріжжя, добула три очки впевнено і без зайвої витрати сил».

Отож, «Волинь» вперше виграла у «Металурга» із перевагою у 3 голи, команда Анатолія Демяненка виграла третій матч у команди Віталія Кварцяного. Попередній раз «Волинь» вигравала з «великим» рахунком на виїзді навесні нинішнього року: «Металург» Д. − «Волинь» - 0:3. Володимир Аржанов відкрив лік голам вже у третій своїй команді – раніше він забивав у складі того ж запорізького «Металурга» та київського «Арсеналу».

Не дивно, що саме Аржанова портал UA-Football запросив до своєї символічної збірної туру. «В 11-м туре полузащитник Волыни встречался со своей бывшей командой и был по отношению к ней беспощаден. С паса Владимира начался разгром запорожского Металлурга, а его гол стал финальной точкой».

Портал Football.ua відзначив у своїй збірній туру гру Сергія Сімініна та Володимира Аржанова. "Хоч "Металург" - не та команда, яка змушувала Сергія трудитися в поті чола, але це був хороший матч для нього, та й в атаку капітан часто ходив", - обґрунтувало свій вибір видання. Крім того, Сімінін жодного (!) разу не порушив правила в грі, натомість на ньому суперники фолили тричі. Стосовно Аржанова, то Football.ua відзначив і гол Володимира у ворота колишньої команди, і два гольових паси на Пилипчука та Бікфалві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЗМІ про «Волинь» у 11 турі: впевнена гра та потрапляння до збірної туру
09 жовтень, 2012, 12:25