У Луцьку виділили 90 тисяч на відновлення Стенду Героїв

У Луцьку виділили 90 тисяч на відновлення Стенду Героїв
На відновлення Стенду Героїв на Театральному майдані із міського бюджету виділили 90 тисяч гривень.

Проект рішення «Про виділення коштів на відновлення пам’ятного фотостенду воїнів, загиблих під час Антитерористичної операції на сході України» підтримали під час голосування на сесії міськради 1 грудня.

Нагадаємо, фотостенд на Театральному майдані спалахнув уночі 24 листопада. Поліція згодом заявляла, що стенд загорівся від лампадок, натомість фірма, яка його виготовляла, спростовувала таку можливість.

Отож, попередньо голова комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський повідомляв, що на відновлення пошкодженої вогнем частини стенду треба 90 тисяч гривень. Відтак, у проекті рішення пропонували зменшити на 90 тисяч гривень перерахування коштів до бюджету міста за тимчасове користування комунального місця зовнішньої реклами, аби вивільнити необхідну суму.

«Відновлення фотостенду в знак пошани, вдячності та пам’яті героям, які віддали своє життя під час Антитерористичної операції на сході України, відіграватиме важливу роль у процесі формування національної патріотичної свідомості підростаючого покоління, активної громадянської позиції суспільства», – йшлося у документі.

Депутати підтримали пропозицію та проголосували за виділення коштів – 30 депутатів віддали свої голоси за таке рішення. Тож ці кошти спрямують на відновлення фотостенду. Контролюватимуть виконання рішення перший заступник міського голови Тарас Яковлев та бюджетна комісія в особі її голови Павла Данильчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого немаю проти. Але 90 тисяч за стенд?
Відповісти
90 тисяч не придумали куди всунути і вирішили всунути собаці під хвіст?! Да ще й мінімум половину явно скомуніздять!!! Забрати цей стенд туди, де йому місце - кудись ближче до меморіалу!. А грошу взагалі краще віддати якомусь бідоласі, кому потрібні операції після цієї так званої ато, більше користі буде, поможете якійсь конкретній людині!
Відповісти
стенд обіцяли розширити. Наразі нагально на часі.
Відповісти