Юніори «Волині» розгромили столичне «Динамо»

Юніори «Волині» розгромили столичне «Динамо»
У передостанньому матчі першої частини чемпіонату України U-19 юніори луцької «Волині» зустрічалися із лідером групи А київським «Динамо».

Про це пише прес-служба ФК Волинь.

Підопічні Валентина Белькевича вже давно забезпечили собі місце у чільному квартеті, а от хлопцям Олега Федюкова кожне очко дороге.

Несприятливим тлом для матчу стала погода: дощ лив протягом усіх дев’яноста хвилин гри. Тож тактика киян у перші хвилини матчу була зрозумілою – ставка на дальні удари, якими «динаміці» прагнули застати зненацька Ярмощука. Але «Волинь» діяла дуже зібрано в захисті, та й удари в гостей цього дня не «пішли».

Власне, із 15-20 хвилини поєдинку лучани міцно заволоділи ініціативою і не відпускали її до кінця поєдинку. Шаповал з Коблюком зв’язали захист із атакою, активними були Максимук з Ловинюком на флангах. І одна з флангових атак досягла мети: Максимук і Коблюк продерлися правим флангом, кіпер киян перервав подачу, але друга хвиля атаки закінчилася точним більярдним ударом Стрижеуса – 1:0.

Майже відразу замикати простріл мав Бабій, але лише трохи не встиг на простріл. «Динамо» грало без моментів і перший тайм команди дограли борючись у центрі поля та долаючи дощ і вітер.

Друга половина гри розпочалася дуже вдало для волинян: подачу Мельничука класним ударом головою з дванадцяти метрів замкнув Адамський – 2:0.

Господарі понеслися, мов на крилах і створили ще кілька гольових нагод. Ловинюк «вибухав» на фланзі й одного разу бив (а може й прострілював) впритул – кіпер врятував «Динамо». Активно пресингував попереду Бабій й після помилки киян в центрі поля Мар’ян разом із Денисом Фурманом двоє вибігли на ворота. Бабій не пошкодував пасу партнеру й вивів його на порожні ворота – 3:0. Денис забив четвертий гол у чемпіонаті (стільки ж на рахунку Віктора Хомченка).

Справу було зроблено й господарі дозволили собі навіть певні елементи куражу.

У підсумку – впевнена перемога над лідером, яка ще залишає «Волині» шанси на входження у першу четвірку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юніори «Волині» розгромили столичне «Динамо»
18 жовтень, 2012, 12:37