У Луцьку відбудеться сушка фото «Дворик мого міста – 2»

У Луцьку відбудеться сушка фото «Дворик мого міста – 2»
У Луцьку сушка – акція обміну фотографіями – відбувається вдруге під назвою «Дворик мого міста - 2».

Про це йдеться на сайті VisitLutsk.

Нагадаємо, у вересні «Сушка» зібрала чимало охочих подивитись на фото просто неба, а на шнурівках похитувались від вітру понад 100 фото.

Організатори обіцяють відтворити атмосферу домашнього подвір’я, де кожен зможе знайти для себе цікаве заняття – настільні ігри, мистецтво, ігри для дітей, цікаві головоломки, - або просто послухати музику та поспостерігати за життям імпровізованого двору.

До участі запрошують як професійних фотографів, так і аматорів. Учасники «Сушки» мають нагоду роздрукувати фото зі знижкою у фотосалоні «Фуджі Експрес», роздрукувавши купон зі сторінок події у соціальних мережах.

Організаторами акції є Центр туристичної інформації та послуг, СМГО «Молодіжна платформа». Акція відбувається за підтримки рекламної агенції «Ініціал».

За новинами акції можна слідкувати на сторінках у соціальних мережах ВК та Facebook.

Довідка

«Сушка» – акція обміну фотографіями, ідея якої народилась та вперше реалізувалась у Санкт-Петербурзі завдяки Анрію Кеззіну та Олі Луветау та за підтримки Академії Фотографії. Відтоді подібні акції проходять у різних містах світу. Такі виставки об’єднують професіоналів та фотоаматорів та у незвичний спосіб представляють фотомистецтво.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.