Від імені опозиційного кандидата обіцяють знести два ринки в Луцьку

Від імені опозиційного кандидата обіцяють знести два ринки в Луцьку
Проти Петра Кравчука (на фото), кандидата у нардепи від Об’єднаної опозиції у луцькому окрузі №22, знову застосовують «чорний піар».

Як розповів 25 жовтня сам Кравчук, невідомі люди поширювали листівки нібито від його імені, у яких була брехлива інформація.

У одній листівці йшлося про те, що коли Кравчук стане нардепом, то закриє два луцькі ринки (Центральний ринок і «Варшавський»), оскільки хоче, щоб Луцьк був європейським містом. Людей, які роздавали таку антиагітацію, затримали 25 жовтня на ринку «Варшавський».

У іншій листівці від імені Кравчука обіцяли зробити луцьке депо прибутковим: звільнити всіх працівників, а нових брати тільки з вищою освітою; звільнити всіх кондукторів, замінивши їх на автоматичні системи компостингу; звільняти кожного водія, на роботу якого будуть скаржитися.

Окрім того, за словами Кравчука, цього дня у Луцьку поширювали ще одні неправдиві листівки. На них, каже Кравчук, писало, що насправді Юлія Тимошенко підтримує не Петра Кравчука, а кандидатку в депутати Олену Голєву.

Про усі три види листівок Кравчук каже однозначно: це справа рук конкурентів.

«Це роблять люди, які працюють на владу, це зрадники, продажні кандидати. Когось конкретного я не підозрюю, бо не зловив за руку», – зазначив Петро Кравчук.

Нагадаємо, Петро Кравчук є єдиним узгодженим кандидатом в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та ВО «Свобода» у одномандатному мажоритарному окрузі № 22 – у місті Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора дивився документальний фільм про цього тракториста. (вибачте за грубість, бо це не фільм, а найнижчої якості пародія). Про життєвий, як би сказати, і творчий шлях володаря трьох фальшивих дипломів. Там було показано дорогу (12 км), яка веде до Підріжжя і яка була выдремонтована в той час, коли цей неграмотний пан працював в Укравтодорі. А поруч з Підріжжям є село Кашівка (одна сільська рада). Люди просили Кравчука, щоб дорогу, висипану щебнем, продовжити до їхнього села (1,5-2км). У відповідь було запропоновано, аби вони вступили до "партії" пятидесятників. Люди не погодились, на що Петро згорнув і показав їм велику дулю. Серед села. А ще герой фільму чомусь упустив момент свого життя, як його виганяли з Мінтранспорту за підроблений диплом.
Відповісти
Все брехня
Відповісти
Останні новини
Від імені опозиційного кандидата обіцяють знести два ринки в Луцьку
25 жовтень, 2012, 18:00