На Волині спостерігачем буде «російський Ківалов»

На Волині спостерігачем буде «російський Ківалов»
Одіозний глава російської Центральної виборчої комісії Володимир Чуров, відставки якого російська опозиція вимагала після останніх президентських виборів, працюватиме спостерігачем на виборах у Волинській області.

Про те, що Чуров буде на Волині, повідомив журналістам голова Волинської ОДА Борис Клімчук, – пише Волинська правда.

Клімчук пояснив журналістам, чому сьогодні так рано проголосував - о 8:10. «Справа в тому, що я зараз по області трошки проїдуся. У нас є спостерігачі. Один з них – пан Чуров. Це голова Центральної виборчої комісії Російської Федерації. Він буде теж спостерігачем. Оскільки він людина статусна, я маю з ним зустрітися», – сказав губернатор.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Глава російського Центрвиборчкому планує здійснювати спостереження у Львівській, Волинській та Тернопільській областях. Очікується, що під час перебування на Україні Чуров зустрінеться з керівництвом місій зі спостереження від СНД, БДІПЛ ОБСЄ, а також представниками ЦВК України.

Чуров працюватиме у складі місії спостерігачів від СНД.

Нагадаємо, Чуров не раз піддавався критиці з боку російської опозиції. Зокрема, 10 грудня 2011 однією з вимог резолюції багатотисячної акції протесту на Болотній площі в Москві проти фальсифікації парламентських виборів були «відставка Чурова і розслідування його діяльності». 23 грудня 2011 Рада з прав людини при Президентові Росії висловила Володимиру Чурову недовіру і запропонувала йому піти у відставку у зв'язку з втратою довіри.
24 січня 2012 відразу три фракції КПРФ, ЛДПР і «Справедлива Росія» внесли проект постанови про недовіру голові Володимиру Чурову.

За негативний образ в очах опозиції і провладну позицію Чурова в Україні дехто назвав росіський Ківалов" або "москальський підрахуй".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не знаете інформації - не публікуйте! Він буде не тільки на Волині!!!
Відповісти
З тексту: "Глава російського Центрвиборчкому планує здійснювати спостереження у Львівській, Волинській та Тернопільській областях"
Відповісти