Волинські «регіонали» кажуть, що у «Свободи» істерика

Волинські «регіонали» кажуть, що у «Свободи» істерика
Майже вся передвиборча кампанія проходила для опозиції під гаслом «Влада фальсифікує вибори!». Втім, жодного об’єктивного доказу таким твердженням так і не з’явилося, - йдеться у заяві Волинської обласної організації Партії регіонів.

Заявву регіонали поширили у неділю, 28 жовтня.

У заяві йдеться:

Майже вся передвиборча кампанія проходила для опозиції під гаслом «Влада фальсифікує вибори!». Втім, жодного об’єктивного доказу таким твердженням так і не з’явилося, - йдеться у заяві Волинської обласної організації Партії регіонів. Про що це свідчить – безумовно про невпевненість горе-опозиціонерів у власних силах і розуміння того, що на радикалізмі далеко не зайдеш, особливо після провальної спроби 2004 року, яка назавжди посіяла зневіру у спроможності цих політиків бути ефективними для держави.

У переддень виборів звучали істеричні заяви про фальсифікації. Продовжується це й сьогодні. Одна політична партія спробувала звинуватити всю країну в тому, що їй заважають отримати голоси виборців. Шукають найменший привід.

Що робить ця політична сила? Вона розповсюджує заяву про сплановану проти неї акцію по всій країні!

На що розраховують? В першу чергу на скандал, на те, щоб зайвий раз привернути увагу, на конфлікт. Не потрібно навіть бути політтехнологом, щоб розуміти, що скандал – найшвидший спосіб заявити про себе. Втім, спосіб аж ніяк не найпорядніший.

Коли на одній з виборчих дільниць на Волині проставили штамп "вибув" "Свободі" замість " Собору", розпочалася істерика, якої, до речі, не спостерігалося тоді, коли в лавах волинських свободівців виявили злісного хабарника.

Хоч усім зрозуміло, що на дільниці мала місце звичайна технічна помилка. Проблема створена на порожньому місці, але для декого це доволі виграшний інформаційний прецедент.

Зрозуміло, що в усіх гріхах звинувачуватимуть тих, хто при владі і тих, хто у більшості. Але якщо об’єктивно розібратися у ситуації, то представники Партії регіонів у комісії до цього інциденту не мали жодного відношення. Разом з тим, ми розуміємо, що в даному випадку на меті був аж ніяк не пошук істини, а лише черговий привід для розмов.

Від цієї політичної¬ сили уже звучать заклики приходити на дільниці після їх закриття, для так званого "захисту результатів".

Своєму амплуа вони не зраджують, але яку користь такі радикальні заклики несуть для консолідації українського суспільства. Прикро, що в такі переломні моменти окремі політики забувають, що життя після виборів триватиме і потім потрібно буде дивитися громадянам в очі.

Ми розуміємо мотиви таких заяв та закликів. Адже політична сила, яка так щедро розкидає звинувачення у бік Партії регіонів розуміє, що програє, а тому намагається очорнити опонентів у будь-який, навіть найнепорядніший спосіб. Це схоже той випадок, коли мета виправдовує засоби. Але чи це варте того?

Ми, в свою чергу, теж апелюємо до правоохоронців з вимогою забезпечити дотримання закону у день виборів. Партія регіонів зацікавлена у відкритому виборчому процесі і докладає максимум зусиль, щоб українці 28 жовтня зробили свідомий та вільний вибір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі заяви - найліпша агітація за "Свободу"
Відповісти
Останні новини
Волинські «регіонали» кажуть, що у «Свободи» істерика
28 жовтень, 2012, 11:48