«Коляда з Тетяною Ціхоцькою» збере на сцені 150 артистів

«Коляда з Тетяною Ціхоцькою» збере на сцені 150 артистів
У програмі різдвяного концерту «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» передбачені номери, під час яких на сцені виступатимуть одночасно до сотні артистів.

Концерт відбудеться 17 січня 2012 року у Волинському обласному музично-драматичному театрі, - повідомив директор концерту Дмитро Ураєв.

Цьогорічна шоу-програма нагадуватиме мюзикл та складатиметься з цілісних театралізованих композицій, створених на основі народних обрядів-забав, - розповів Ураєв.

Всього у концерті задіяно 150 учасників.

Родзинкою дійства стануть яскраві вокально-хореографічні композиції, - обіцяють організатори. У них братимуть участь вокальна група на чолі із солісткою Тетяною Ціхоцькою, юними колядниками, різдвяними персонажами у виконанні молодих акторів облмуздрамтеатру, і одразу декілька танцювальних груп. Загалом на сцені буде до сотні артистів одночасно.

Серед танцюристів можна буде побачити усі вікові групи ансамблю танцю «Волиняночка», що вийдуть на сцену в образі янголят, сніжинок, маленьких козачків, колядників. Цьогоріч у концерті задіяні також і учасники ансамблю «Волинянка». Тобто, колишні учасники «Волиняночки», які виросли із її старшої групи та продовжують свою професійну танцювальну кар’єру.

Цікаво, що серед нинішніх учасників «Волинянки» є танцюристи, що танцювали у «Коляді з Тетяною Ціхоцькою» минулих років ще зовсім дітьми. Тобто, у концерті 2012 року виступатимуть три покоління танцюристів.

«Щороку перед концертом мене запитують про сюрпризи - і я зажди відповідаю, що вони обов’язково будуть. Увесь наш колектив проводить інтенсивні репетиції, цього разу найактивнішу частину підготовки ми розпочали набагато раніше. Вже в жовтні були готові усі рекламні матеріали і почались перші репетиції. Завжди складно і водночас дуже цікаво працювати з найменшими учасниками. Маленькі солісти за декілька місяців репетицій, роботи в студії, під час уроків по хореографії та вокалу стають справжніми артистами, і відчувають дорослу відповідальність за загальний успіх», - зазначає солістка Тетяна Ціхоцька.

Початок концерту 17 січня 2012 року о 19-й годині.

Вартість квитків від 30 до 80 грн.

Довідка

Прем’єра концертної програми «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» відбулась у 2004-му році, на сцені Волинського облмуздрамтеатру. За 8 років існування різдвяні концерти Тетяни Ціхоцької відбулись у Луцьку, та в усіх районних центрах Волині. Шоу відвідали близько 10 тисяч волинян та гостей краю. Телевізійну версію концерту щороку транслюють телеканали Луцька, Львова, Рівного, Івано-Франківська. В січні 2011 року солісти проекту були гостями новорічної програми «Фольк Мьюзік» Першого національного телеканалу.
Тетяна Ціхоцька – солістка концерту, художній керівник великого колективу артистів - вокалістів, музикантів, танцюристів. Їй же належить загальна режисура концерту, ідея театралізованих постановок, до яких Ціхоцька писала музику, підбирала тексти, створювала аранжування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Коляда з Тетяною Ціхоцькою» збере на сцені 150 артистів
04 січень, 2012, 17:04