Гузь збирає «ковельський Майдан». ФОТО

Гузь збирає «ковельський Майдан». ФОТО
У штабі кандидата в народні депутати у одномандатному виборчому окрузі № 21 (центр – Ковель) Ігоря Гузя заявляють про те, що «влада відчуває поразку і готова на будь-які дії, щоб це змінити».

«Увага! Тотальна мобілізація! Усі опозиційні сили збираємося під стінами Ковельської міськради, де знаходиться ОВК! Ігор Гузь перемагає вибори, і потрібно захистити цей результат! Бо влада відчуває поразку і готова на будь-які дії, щоб це змінити…», - йдеться у повідомленні на сайті Гузя.

Водночас у Волинській обласній організації Партії регіонів заявляють, що «в окремих кандидатів уже помітні зриви на нервовому грунті». На офіційному сайті волинських регіоналів йдеться: «Як повідомили представники Партії регіонів у Ковелі, під міську раду дійсно починають стягувати людей».

Як повідомляє видання ВІП, станом на 22:30 під стінами Ковельської міської ради, де розміщується ОВК, знаходиться тринадцять активістів. Також там поставили чотири каркаси білих наметів з державними прапорами. Ніякої іншої символіки немає. Відомо, що туди збираються й представники комуністичної партії, які підтримують свого кандидата Олександра Кононовича, однак зараз їх там немає. Поряд чергує машина міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гузь збирає «ковельський Майдан». ФОТО
28 жовтень, 2012, 22:48