Сказали, хто може замінити «відступників» із «Солідарності» у Луцькраді

Сказали, хто може замінити «відступників» із «Солідарності» у Луцькраді
Якщо волинська «Солідарність» виконає обіцянку і відкличе трьох депутатів Луцької міськради, на їхнє місце можуть прийти заступник міськради, «самооборонівець», директор будівельної фірми або ж – директорка школи.

Про це повідомляє Волинь24.

За результатами подій, що відбулися у п’ятницю, 24 лютого, коли троє депутатів із «Солідарності» прийняли позицію опонентів – фракції «Укропу», волинська обласна партійна організація офіційно заявила про їхній вихід із партії.

Мова йде про Євгенія Ткачука, який і сам нещодавно написав заяву про вихід із «Солідарності» та склав повноваження голови міського осередку партії, а також – про Андрія Авраменка та Олександра Козлюка.

Також у «Солідарності» повідомили, що розпочинають процес відкликання цих обранців, аби позбавити їх депутатського мандату.

Якщо партії вдасться здійснити процедуру відкликання, у раду пройдуть наступні у виборчому списку кандидати.

Згідно із даними ЦВК, за результатами виборів 2015 року наступними у списку «Солідарності» є заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця, член «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директор ТзОВ «БетонБрукСервіс» Сергій Стрихарчук, який нещодавно став депутатом Княгининівської об’єднаної громади.

Оскільки посада заступника мера – несумісна із депутатською діяльністю, якщо Юрій Моклиця не захоче залишити цю посаду задля депутатського мандату, шанси пройти в раду з’являються у директора луцької школи №24 Юлії Гринчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.