Від Луцької міськради вимагають саморозпуску

Від Луцької міськради вимагають саморозпуску
Ситуація, яка склалася через неможливість завершити розпочату 19-ту позачергову сесію Луцької міськради, свідчить про системну політичну кризу.

Про це йдеться у заяві голови фракції «Свободи» Миколи Федіка щодо ситуації у Луцькій міськраді, яку розповсюдила прес-служба волинського осередку партії.

«Ситуація, яка склалася у міській раді, є проявом її системної кризи. В боротьбі за владу окремі політики абсолютно забули про інтереси луцької громади та перейшли певні межі. Ми вважаємо ганебним і нелюдським той факт, що сесія не може зібратися на засідання, щоб встановити факт смерті Луцького міського голови Миколи Романюка», - йдеться в заяві.

Голова фракції стверджує, що від політичних ігрищ страждає все місто. Втрачається репутація Луцької міськради як дієздатного органу, який мав би служити інтересам лучан і вирішувати актуальні питання життєдіяльності Луцька. Ставиться під сумнів сама легітимність ради.

Тому голова фракції «Свободи» у Луцькій міськраді вважає, що представницький орган у теперішньому складі повністю дискредитувала та вичерпала себе.

«Тому єдиним виходом з даної ситуації мало б стати ухвалення депутатами рішення про саморозпуск міської ради як недієздатного органу. Депутати Луцької міськради мають понести політичну відповідальність і піти на дострокові вибори. На них лучани дадуть свою оцінку діям кожної політичної сили і кожного окремого депутата та отримають можливість обрати гідних представників громади», - йдеться в заяві Федіка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
врешті. це вихід із ситуації в котру загнали міську владу ті хто танцюють на могилі Миколи Романюка
Відповісти
Це до вас Укропи
Відповісти
Укропівці йдуть до своєї мети - керувати Луцьком і фінансовими потоками. Палиця добре обійняв Волинь... Ну ми вже бачимо як бізнес керує Україною...
Відповісти