Лучан запрошують на безкоштовну виставу

Лучан запрошують на безкоштовну виставу
У Луцькому районному будинку культури 3 листопада виступатиме театр «АЛЬТЕР» із Дрогобича.

Про це йдеться на сайті театра-студії «ГаРмИдЕр».

Вхід на виставу «N-kvartet / Orkestr iNspiraціЇ» буде безкоштовним.

Вистава «N-kvartet / Orkestr iNspiraціЇ» — театральний проект, здійснений за принципом своєрідного міксування провідних театральних європейських технік ХХ століття, пройнятих Шульцівським містичним духом. Спектакль поєднує в собі творчий метод Тадеуша Кантора і його учня Кшиштофа Міклашевського, а також мистецький метод театральних партитур Боґуслава Шеффера. Це своєрідний «сеанс» розкриття особливої функції актора-манекена («Померлий клас») в «інструментальному театрі» («Квартет для чотирьох акторів»), поєднаний з рефлексуванням над природою театру і акторського перевтілення, над втіленням Шульцового слова в сценічному мистецтві.

Театр АЛЬТЕР творить у двох напрямках: так званому, класичному (співпраця Театру з професійними режисерами і акторами) та нетрадиційному, який полягає у пошуку нетрадиційних змісту, форми й засобів виразу на сцені чи на відкритому просторі.
У репертуарі АЛЬТЕРУ спектаклі за мотивами прози Бруно Шульца «Demiurgos плюс», «Schulzland», «Листи від Бруно», «N клас», «Справа 82 100», «Щоденник мого зубного болю», «Прозора реальність», «Юзеф&Ко», «Зодіак Міста, або Історія однієї Весни», «Брук».

У доробку Театру АЛЬТЕР від початку його заснування (2003) є понад 40 театральних, мистецьких, музичних, культурознавчих та соціальних проектів. Театр був учасником багатьох міжнародних проектів та фестивалів.

Захід відбудеться 3 листопада о 18.00 за адресою вул. Ковельська, 56 (Луцький районний будинок культури).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мистецтво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.