Тимошенко сидітиме у камері одна, - адвокат

Тимошенко сидітиме у камері одна, - адвокат
Український адвокат і правозахисник Тетяна Монтян вважає, що умови утримання екс-прем'єра Юлії Тимошенко у Качанівській колонії шикарні.

Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

«У порівнянні із сотнями тисяч звичайних людей, Тимошенко сидить шикарно, щоб не було підстав розказувати, що з неї знущаються. До неї весь час прикута увага. Виконується «будь-яка забаганка за ваші гроші», - зауважила Монтян.

За словами адвоката, ходили чутки, що за перебування у медичній частині Лук'янівського СІЗО Тимошенко платила тюремникам $200 тис. на добу.

«Про Качанівську колонію поки такі чутки не ходять. Перевели її саме тому, що вона занадто шикарно сиділа, ще й знущалася з «товаришів». Сміялася з того, що вони не можуть ніяк протидіяти тому, що у неї класні умови утримання. Качанівська колонія є зразково-показовою. Її і робили для того, щоб показувати Європі, як у нас добре в колоніях. У її камері весь час горить світло, бо так має бути. Зеків без нього не залишають, тому що треба спостерігати за тим, що вони там роблять. Це тюрма, а не санаторій. Охорона весь час має дивитися, щоб в камері ніхто нікого не прирізав», - зазначила Монтян.

«До Тимошенко нікого підсаджувати не будуть, бо є дуже мало людей, які одночасно засуджені по одній справі і мають слідчі дії по інших. Крім того, чим більше народу у камері, тим важче їх контролювати. Всередині можуть виникати конфлікти. Тому вона сидітиме із однією людиною. Можливо, згодом буде взагалі сама. Хто його знає, які там у неї плани, і чим стимулювали начальника колонії. Згодом ажіотаж спаде, почнуться парламентські вибори, у людей будуть свої проблеми, а Тимошенко залишиться в Качанівській колонії», - додала адвокат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко сидітиме у камері одна, - адвокат
05 січень, 2012, 11:10