Дем’яненко не такий, як Кварцяний, і це добре, – футболіст

Дем’яненко не такий, як Кварцяний, і це добре, – футболіст
Анатолій Дем'яненко, який може стати головним тренером ФК «Волинь», не такий імпульсивний, як попередній тренер Віталій Кварцяний, і це добре.

Такими міркуваннями поділився форвард київського «Арсеналу» Максим Шацьких, який під керівництвом Дем’яненка виступав у «Динамо». Про це пише ua.футбол.

«Не назвав би Дем’яненка жорстким, – каже Шацьких. – Він людина добра і, якоюсь мірою, м’яка. Але це – не докір. Просто від нього не йшло ніяких грубощів, непотрібних надімпульсивних емоцій. Вважаю, це добре. Кварцяний і Дем’яненко – різні. Останній, скажімо, не буде так красномовно виступати на прес-конференціях».

«Але подивимося, що вийде з цієї перестановки. «Волинь» – команда непроста. Можливо, у лучан почнеться побудова колективу з прицілом на єврокубки. Буду тільки радий. Але коли на початку травня «Волинь» приїде грати в Київ з «Арсеналом», можу пообіцяти уже зараз, супернику буде несолодко», – додав Шацьких.

Нагадаємо, Віталія Кварцяного звільнили із займаної посади 26 грудня.

А 4 січня Анатолій Дем’яненко підтвердив, що веде переговори щодо можливості стати головним тренером «Волині». Їх результатами пообіцяв поділитися орієнтовно 8 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дем’яненко не такий, як Кварцяний, і це добре, – футболіст
05 січень, 2012, 11:11