Бігати за «Батьківщиною» ніхто не збирався, - луцький кандидат від УДАРУ

Бігати за «Батьківщиною» ніхто не збирався, - луцький кандидат від УДАРУ
Жодним пропозицій волинському УДАРу об’єднатися на виборах до парламенту від Об’єднаної Опозиції не надходило? - заявив заступник голови Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», кандидат у народні депутати Ігор Алєксєєв (на фото).

Нагадаємо, Алєксєєв на виборах у луцькому окрузі посів третє місце, набравши 9,84% підтримки лучан.

«Я сподівався здобути друге або третє місце, тому що розумів, що в мене фізично менший потенціал, аніж у Палиці. Попри коментарі про мою технічність, або ще там щось, я хотів довести собі у першу чергу, що я зможу це зробити. І, по-друге, є дуже велика кількість лучан, які голосували за УДАР у Луцьку. 20% показувала і соціологія», - зазначив кандидат.

Алєксєєв каже, що не мав «гіперілюзій» щодо своєї особистості і вважає, що велику роль відіграв партійний прапор, під яким він брав участь у гонці.

Щодо звинувачень у тому, що УДАР не підтримав позицію єдиного кандидата, висловлених, зокрема, представником "Батьківщини" Петром Кравчуком, Алєксєєв повідомив, що Об’єднана Опозиція узагалі не ініціювала жодного діалогу для визначення такого кандидата.

«Жодної пропозиції від Об’єднаної Опозиції (Свободи, Батьківщини, Яценюка, вони собі на якомусь етапі створили так звану опозицію на Волині), жодної не те, що пропозиції, а якихось переговорів з УДАРом на ту чи іншу тему навіть на тему співпраці не було», - зазначив Алєксєєв.

На думку ударівця Об’єднана Опозиція нічого не зробила для консолідації опозиційних сил на Волині.

«Якщо говорити про Волинь, то зараз будь-який коментар, що ми би об’єдналися, чи ще щось, він є некоректним. Бо я казав, що ми готові і відкриті до співпраці і діалогу, але ж ми не будемо бігати як малі діти за ними і просити: візьміть нас, будь ласка, в опозицію», - каже Алєксєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как всегда, два украинца - три гетьмана. Ты знал про свою ничтожность, про свою неспособность победить, и все равно не снял кандидатуру? Значит не тратил собственные деньги, значит ты думал под шумок заработать баблишка, тебе было абсолютно все равно кто пройдет в ВР. ПОЗОР.
Відповісти
Продався. Требуло опозицыъ обэднатися. Позор. Продажны всы
Відповісти
Ганьба "підприємцю", що не може задекларувати жодної легально заробленої копійки і подає чисті декларації у податкову. Навіщо такі "безробітні" у парламенті
Відповісти
Я не вважаю ганьбою те,що людина не змогла заробити. Ганьба тим,хто обікрав шляхом "приватизації" українців і видає це за розум та підприємливість.
Чи відомо вам,що багато лучан,голосуючи за Алєксєєва,голосували проти цих грошових мішків.
Ось така соціологія. Луцька!
Відповісти
Алексєєв зробив що міг,й доказ тому трете місце в бородьбі з мільярдером й мільйонером!!
Відповісти
Алєксєєв зробив все що міг, тому й воював з об'єднаною опозицією не сказавши й півслова про Тогохтодававйомугроші
Відповісти
Останні новини
Бігати за «Батьківщиною» ніхто не збирався, - луцький кандидат від УДАРУ
01 листопад, 2012, 16:35