У Луцькраді внесли в порядок денний зміну секретаря

У Луцькраді внесли в порядок денний зміну секретаря
Депутати проголосували внести до порядку денного питання про дострокове припинення повноваження секретаря Луцькради.

Про це йшлося під час позачергового засідання 19-ої сесії 15 березня.

Депутат міської ради Ігор Поліщук запропонував поставити на голосування питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Юлії Вусенко. «Або ви ставите мою пропозицію на голосування, або обираємо тимчасову президію для забезпечення проведення сесії», – заявив Поліщук.

Також він заявив, що 19-та сесія є найближчою і саме на ній повинне розглядатися питання про дострокове припинення повноважень. Секретар міської ради Юлія Вусенко відмовилася вносити питання, аби не порушувати регламенту.

«Таку пропозицію я не можу винести на голосування, бо комісія сама винесла пропозицію, на яку сесію має бути винесене це питання», – каже Вусенко.

Григорій Пустовіт заявив, що Вусенко сама порушує регламент і закликає її не спекулювати на цьому. «Я розумію ваші емоції, і Ваша позиція мені зрозуміла. Але є регламент і є закон. Ви повинні поставити це питання на голосування», – каже депутат.

Після тривалих дискусій Вусенко внесла на голосування порядок денний в цілому, тобто з 2-ма питаннями. Але голосів не вистачило, щоб затвердити його.

Радикальна партія попросила про перерву, тому сесію продовжили через 20 хвилин. Після перерви Євген Ткачук заявив, що земельна комісія розглянула питання про дострокове припинення повноважень секретаря Юлії Вусенко.

За результатами комісія рекомендувала внести на пленарне засідання на позачергову 19-ту сесію.

СТЕЖТЕ ЗА РОЗВИТКОМ ПОДІЙ У СЕСІЙНІЙ ЗАЛІ З ТРАНСЛЯЦІЇ НА ВОЛИНЬPOST

Депутат міської ради Андрій Козюра заявив, що за порядок денний в цілому ніхто не голосував. І тому, він пропонує поставити питання Євгена Ткачука на голосування. Депутат міської ради Ігор Поліщук заявив, що немає жодної норми в регламенті про те, що не можна голосувати за питання Ткачука. Тому він запропонував поставити питання про дострокове питання про припинення повноважень секретаря міської ради.

Ткачук також апелює до того, що Вусенко спеціально саботує проекти рішень про визнання блокади і про складання повноважень, якщо поставить питання порядку денного без питання про припинення повноважень.

Вусенко запропонувала поставити питання про внесення до порядку денного проект рішення земельної комісії про дострокове припинення повноважень секретаря. Натомість Вусенко каже, що пропозиція Євгена Ткачука виключає проголосовану пропозицію Артема Запотоцького.

Андрій Козюра заявив, що депутати можуть міняти і просити змінити порядок денний, тому пропозиція Ткачука має місце бути і розглядатися першим питанням, перед питанням блокади.

Отож, за пропозицію Ткачука проголосували 23 депутати та внесли проект рішення про дострокове припинення повноважень на порядок денний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Збіговисько клоунів і стадо свиней, які рвуться до корита... Але народ має ту владу на яку заслуговує...
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді внесли в порядок денний зміну секретаря
15 березень, 2017, 14:08