Не можете встояти перед спокусами – складіть мандати, – Мосійчук луцьким радикалам

Не можете встояти перед спокусами – складіть мандати, – Мосійчук луцьким радикалам
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук вимагає від луцьких радикалів негайно скласти депутатські мандати.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Неприємно вразила звістка з Волині. Всупереч рішенням нашої Радикальної партії наші депутати Луцької міської ради на догоду ставленику олігарха Коломойського Ігорю Палиці проголосували за відставку секретаря міськради представниці «Самопомочі» Юлії Вусенко.

Всю ніч як голова Партійного суду намагався розібратися в ситуації яка склалася в Луцьку. Інформація різниться тільки в мотивації вчинку який зганьбив партію. Є інформація, що мав місце не тільки банальний підкуп депутатів а й фізичне залякування в тому числі і їхніх родин. Як би там не було а депутати всіх рівнів від нашої Радикальної партії мають бути прикладом непідкупності і непохитності.

На виконання доручення Лідера Радикальної партії Олега Ляшка вимагаю від депутатів Луцької міської ради які вчора на догоду шісткам олігарха Коломойського зрадили партію та виборців і в першу чергу від колишнього голови Волинської парторганізації Була Сергій негайно скласти депутатські повноваження. У випадку відмови невідкладно розпочну процедуру відкликання цих депутатів-відступників. Не можете встояти перед спокусами і тиском складіть депутатські повноваження і займайтеся родинами, дітьми, роботою... а ганьбити Лідера та партію ми вам не дозволимо.

Окремо. Олігарх Коломойський та його ставленик Ігор Палиця які займаються відвертою політичною корупцією теж рано чи пізно понесуть відповідальність за підкуп депутатів. На все приходить час розплати!» – йдеться в його дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось неправильне з радикалами на Волині, все голів обласної організації виганяють. Чи може це не проблема Волині, а проблема в Ляшку і радикальній партії?
І мені здається не Мосійчуку говорити про підкуп.
Відповісти
на все час розплати, тільки ти виродок не розплатився.
як в нього взагалі язик повертається щось говорити про корупцію??
Відповісти
петушиная партія шось не поділила. ЗАГНАТИ ПІТУШАР ПІД ШКОНКУ.
Відповісти
Останні новини
Не можете встояти перед спокусами – складіть мандати, – Мосійчук луцьким радикалам
16 березень, 2017, 10:26