Вусенко позивається через рішення Луцької міськради

Вусенко позивається через рішення Луцької міськради
Юлія Вусенко подала до суду на Григорія Пустовіта та Луцьку міську раду.

Відповідну інформацію оприлюднила в себе на сторінці у Facebook журналіст Марія Доманська.

«Як і передбачалося Юлія Вусенко подала в суд на Григорій Пустовіт та Луцьку міську раду. Тільки суд може це все якось роз'яснити, для того його й створили. Та от судді Пушкарчук, підозрюю, рішення дасться нелегко», – пише вона.

Позов зареєстрували 16 березня. Розглядатиме справу Луцький міськрайонний суд, зокрема суддя Валентина Пушкарчук. «Визнання нечинним та скасування рішення Луцької міської ради від 15.03.2017 №19/1 та про зобов’язання Пустовіта Г.О. утриматись від ведення пленарного засідання та підписання рішень міської ради», – просить Вусенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого там рішення може бути складним?
Є очевидний факт захоплення влади, порушення норм Закону та процедур, що там вигадувати - в Законі "Про місцеве самоврядування" все написано, як має бути, а от те що чатина депутатів почала ухилятись від виконання норм закону і то призвело до подальшого захоплення влади - то мають компетентні органи розпочати кримінальні справи.
Відповісти
Що оспорює Вусенко - рішення прийняте більшістю, чи право підпису Пустовіта, якщо перше то значить що більшість депутатів не можуть приймати рішення і кінець демократії. Якщо право підпису Пустовіта - то що отримуємо: якщо Пустовіт мав право підписати то Вусенко не секретар ради, якщо не мав права підписати то Вусенко секретар і повинна підписати рішення прийняте більшістю і вона більше не секретар.
Відповісти
Останні новини
Вусенко позивається через рішення Луцької міськради
17 березень, 2017, 10:29