23 депутати Луцькради обрали Поліщука «секретарем»

23 депутати Луцькради обрали Поліщука «секретарем»
23 депутати Луцької міської ради із фракцій «Батківщини», «УКРОП», РПЛ та позафракційних обрали лідера фракції «УКРОП» Ігоря Поліщука секретарем. Інші фракції називають рішення нелегітимним.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради у вівторок, 21 березня.

Як заявив голова лічильної комісії «укропівець» Борис Смаль, проголосували 23 депутати із 34, зареєстрованих на сесії.

Зокрема відмовилися голосувати «Народний контроль», «Свобода», «Самопоміч» та «Солідарність». Нагадаємо, рішення про усунення із посади попереднього секретаря Юлії Вусенко оскаржене в суді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відповідати за все буде отой мішок картоплі, що тисне поліщуку руку.
Відповісти
Цирк поїхав, а клоуни лишилися! З Поліщука вийде гарний мем і Пустовіт теж нічого, а Женіку - та той по життю такий!
Відповісти
.. що ж.. на очі бачимо луцьку наваросію під проводом Поліщука!
Відповісти
Жидоукропи окуповують наше місто! Укроп бачить свою безпорадність і всіляко незаконно скуповуючи продажних тушок намагається глибоко пустити корні у міській владі. Але будуть вибори, все стане на свої місця. Дизлайки на продажні статті на їхньому ресурсі та коментарі свідчать, що люди укропом вже наїлися. Тому на виборах ані якого їм шансу, доведемо їм, що укроп смертидь, викорчуємо їх з нашого міста раз і назавжди. Хай забирають меншого боса Палку, і їдуть автостопом до старшого боса Бєні у Дніпро. P.S. Пригадайте історію з Цумом. Люди працювали, мали роботу, в багатьох були довгострокові договори оренди на площу. Власнику захітолося зробити реконструкцію, щоб отримувати більше прибутку, звичайно, що люди не хотіли втрачати ні площу, ні кошти через простої. Цум підпалили по ініціативі власника, а всі ми доре знаємо чиє то є майно. Той хто був в темі, товар вивезли ще за дві неділі до пожежі. Отакі методи у бандюків. Я нічого проти сучасного Цуму не маю, він гарніший ніж попередній, але все варто вирішувати в правовому полі. Луцьк - це наше місто, скажемо ні бандюкам на виборах.
Відповісти
Оборотні
Відповісти
Колись в 2004 путін так вітав януковича.....
Відповісти
Що Вам поганого зробив Палиця? І що хорошого зробили інша олігархічна група континімум? чи можливо Ви не знали що інша частина депутатів діють під наглядом даних осіб? одні піарать укроп інші навпаки! І Волиньпост і Волинські новини глибоко політизовані і пишуть те що їм їхні папіки скажуть...
Відповісти
На колніх буде просити вибачення.
Відповісти
Рейдерське захоплення влади в Луцьку феодалами з кропу.Якщо громада це "проковтне"-гріш нам ціна.На вибори і жодна ця п.....не повинна пройти до міськради.Їх дітки в Швейцарії,а наші тут або батрачать в Польші.
Відповісти
Останні новини
23 депутати Луцькради обрали Поліщука «секретарем»
21 березень, 2017, 12:58