Припинення повноважень Миколи Романюка не на часі, – депутат

Припинення повноважень Миколи Романюка не на часі, – депутат
Луцькі депутати не внесли питання про дострокове припинення повноважень міського голови Луцька Миколи Романюка в порядок денний.

Про це йшлося під час сесії міської ради у вівторок, 21 березня.

Депутат міської ради Павло Данильчук попросив внести до порядку денного питання про визнання смерті міського голови. Натомість Олександр Кравченко заявив, що саме він висунув проект рішення про дострокове припинення повноважень міського голови.

Також обранець громади зауважив, що таке рішення має правовий момент: обрання виконувача обов’язки міського голови. «Депутат Вусенко саботує роботу – в міській раді немає печатки секретаріату та ключів. Зараз ми приймемо рішення про смерть, то це дасть їй можливість говорити, що вона і виконуюча обов’язки міського голови. Проект рішення про припинення повноважень міського голови зараз не на часі. Я просто хочу, щоб передача влади провелася без мордобиття», – додав Кравченко.

Депутат міської ради Микола Рабан висловив припущення, що у секретаря Ігоря Поліщука обмежене коло повноважень через відсутність печатки. Також депутат міської ради Євген Ткачук заявив, що «нічого страшного немає, якщо ми не визнаємо смерть, а припинимо повноваження міського голови».

Також депутат міської ради Борис Смаль заявив, що ніхто не може гарантувати, що печаткою секретаріату зараз в іншому місці не підписують рішення, за які потім буде відповідати секретар Поліщк.

Отож, Павло Данильчук зауважив, що це «питання часу коли це зробити». Також він запропонував внести питання про припинення повноважень до порядку денного останнім.

Депутати поставили питання на голосування про дострокове припинення повноважень міського голови, але не підтримали такого рішення. «За» проголосували троє обранців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Також депутат міської ради Євген Ткачук заявив, що «нічого страшного немає, якщо ми не визнаємо смерть, а припинимо повноваження міського голови».............Женік ти що довбо..йоб??? Вибачте за матюки. Укроп - давайте темники депутатам хай читають трохи, а не землю дерибанять!!!!
Відповісти
всі біля корита !!!
Відповісти
Останні новини
Припинення повноважень Миколи Романюка не на часі, – депутат
21 березень, 2017, 16:31