Депутат облради хоче скласти повноваження

Депутат облради хоче скласти повноваження
Депутат Волинськоі обласної ради Сергій Мартиняк (на фото) оприлюднив заяву, у якій просить дозволити скласти свої повноваження.

Відповідну заяву депутата зачитав голова ради Володимир Войтович на пленарному засіданні 7 листопада. 

У заяві депутат аргументує своє рішення тим, що його не підтримали у тому окрузі, у якому він був обраний як депутат облради на парламентських виборах.

Нагадаємо, що на виборах до місцевих рад у 2010 році Мартиняка обрали депутатом в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 29 (Турійський район).

І хоч на виборах до Верховної ради він переміг у 20 окрузі, в який входить Турійський район, і фактично стане народним депутатом нового скликання. Але саме у Турійському районі більше проголосувало за його кнкурента висуванця опозиції Романа Карпюка.

Як пояснив Володимир Войтович приймати рішення по цій заяві депутати не можуть, адже депутат не вклався у строк подачі заяв, який передбачений регламентом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а кого наступним призначить БП депутатом обл.ради по цьому мажоритатному округу?
Відповісти
Обідився......
Відповісти
Мартиняк у ВР - ще один доказ того, що український виборець деградував. Незворотній процес: далі вже немає нічого - торіччелєва порожнеча.
Відповісти
Підтримую свого колегу. в Раду йде самодур: щось середнє між гоголівським Собакевичем, фонвізінським Митрофанушкою і пушкінським Троєкуровим з повісті "Дубровський". Такий собі "коктейль", непридатний до вживання для тих, хто віддав за нього голос.
Відповісти
ПОРЯД ІЗ ПАЛИЦЕЮ,У МАРТИНЯКА ХОРОШІ ПР-ЩИКИ ТА ЕКСПЕРТИ-РАДНИКИ. ВІТАЮ С.В.М.!!!!!!
Відповісти
ГУЗЯ ГАРНЕНЬКО "НАГНУВ"!!!!!
Відповісти