Малолітній міняйло видурив у хлопчика 320 доларів

Малолітній міняйло видурив у хлопчика 320 доларів
У Ковельському районі 10-річний хлопчик виносив із дому долари та обмінював на гривні у малолітнього міняйли.

Про це 6 листопада повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

До працівників Ковельської міліції поскаржилась мама хлопчика і розповіла, що невідома особа шахрайським шляхом, під приводом обміну валюти заволоділа грошима її сина в сумі 320 доларів США. Правоохоронці встановили, що нещодавно жінка уже зверталася до міліції із заявою про те, що у її 10-річного сина хтось вимагав гроші у сумі 100 гривень. Тепер же її син став жертвою шахрайства.

Те, що хлопчик «при грошах», помітив 17-річний односельчанин. Відтак юнак під приводом обміну грошей на іншу валюту виманював гроші у дитини. Він їхав у місто, міняв гроші та повертав хлопчикові 100, 200 гривень зі 100 доларів США, адже той усе одно не розумів, скільки повинно бути. Решту залишав собі і витрачав на розваги.

Цього разу хлопчина сам прийшов до юнака і сказав, що у нього є 320 доларів США, які він хоче обміняти на національну валюту.

Нині міліція вирішує питання про порушення відносно 17-річного юнака кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) КК України, а вихованням 10-річного хлопця займуться батьки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Малолітній міняйло видурив у хлопчика 320 доларів
07 листопад, 2012, 11:07