За крадіжку дроту «впаяли» два роки тюрми

За крадіжку дроту «впаяли» два роки тюрми
За крадіжку 463 метрів алюмінієвого дроту Шацький районний суд засудив трьох молодих чоловіків до двох років із відстрочкою виконання вироку

Крім того, злодії сплатять матеріальну шкоду, завдану Любомльській філії ПАТ «Волиньобленерго», в сумі 4374 гривні 64 копійки та по 1458 гривень кожен за збитки в електропостачанні, пише 10 листопада газета Волинь-нова.

Починалося із застілля. 32-річний житель села Омеляне Сергій Грибук, зустрівшись зі своїм ровесником Юрієм Дорошем, який мешкає в селі Пулемець, за чаркою вирішили зняти кількасот метрів алюмінієвої електропроводки, яка збереглася біля колишньої колгоспної споруди.

Прихопили інструмент, драбину і, не чекаючи ночі, взялися за роботу. Аби прискорити процес, Юрій побіг додому за своїм молодшим братом Іваном.

Дріт повантажили на підводу і поїхали в село Кам’янку до приватного металоприймального пункту. Але «товар» продати не вдалося. Повернулися додому і дріт приховали в сараї. А через день-два зустрілися з міліціонерами.

Усіх трьох крадіїв притягли до кримінальної відповідальності за статтею 185 частини 2 Кримінального кодексу України — «за таємне викрадення чужого майна».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За крадіжку дроту «впаяли» два роки тюрми
10 листопад, 2012, 11:01