Мешканці обваленого будинку не пускають у квартири будівельників

Мешканці обваленого будинку не пускають у квартири будівельників
Окремі мешканці будинку на вулиці Рівненській,109 у Луцьку, частина якого влітку обвалилася, не пускають у свої квартири будівельників, аби ті укріпили стіни.

Про це розповів луцький міський голова Микола Романюк в інтерв’ю виданню ВІП.

Нагадаємо, процес відновлення будинку супроводжувався численним скандалами. Зокрема, мешканці будинку заявляли, що не хочуть у ньому жити навіть після його відновлення й вимагали видати їм нові квартири. Натомість у міській раді розводили руками: піти на таке не можна, адже уряд виділив гроші саме на реконструкцію будинку, а не на купівлю нових квартир.

«Дійти згоди вдалося майже з усіма мешканцями того будинку. На жаль, є три сім’ї, котрі так і не хочуть пускати в помешкання будівельників, аби ті укріпили простінки, але продовжуємо з ними домовлятися», - розповів Микола Романюк.

«У грудні цього року багатоповерхівку буде здано в експлуатацію. Там провели ремонт, замінили сантехніку, вікна. У третьому та четвертому під’їздах, хоча й не планували цього, встановили опалення. Окрім того, будинок буде утеплено, матиме шатровий дах», - запевнив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це одна мадама там мутить, все хоче собі квартирку хапнути за рахунок держави! Ну нехай живе у своїй халупі, якщо не хоче щоб в неї ремонт нормальний зробили!!!
Відповісти
ну чого з ними так церемоняться? не хочуть щоб їм нормально відремонтували квартири, хай живуть в розвалених! За які заслуги їм нові квартири давати може вони кинуті соціумом сироти, чи інваліди-ліквідатори Чорнобиля!) ЗАЖЕРЛИСЯ!
Відповісти
Останні новини
Мешканці обваленого будинку не пускають у квартири будівельників
11 листопад, 2012, 11:50