Стадіон у Ковелі хочуть відновити за «міжнародні» гроші

Стадіон у Ковелі хочуть відновити за «міжнародні» гроші
Стадіон «Локомотив» у Ковелі хочуть відновити за гроші Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Про це мер Олег Кіндер сказав під час чату на ВолиньPost.

«Уже сьогодні триває робота у цьому напрямку. Підготовлений спільний проект з польськими та білоруськими партнерами «Створення транскордонного центру діалогу культур Польща-Білорусь-Україна», який у разі його перемоги фінансуватиметься з Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020», - сказав він.

«А це – 900 тисяч євро та місто додасть 10 відсотків від цієї суми ( 90 тисяч євро). Проект уже пройшов перший етап конкурсного відбору та допущений до подачі Повної аплікаційної форми. Сподіваємось на успіх і надалі», - додав Кіндер.

«У разі перемоги, на отримані кошти, планується реконструкція підтрибунних приміщень та проведення необхідних інженерних мереж. Також шукаємо інвесторів для подальшого облаштування футбольного поля та легкоатлетичних доріжок».

«Восени чекаємо на позитивний результат, адже наші закордонні партнери на своєму рахунку мають уже чимало виграних проектів», - мовив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стадіон у Ковелі хочуть відновити за «міжнародні» гроші
24 квітень, 2017, 06:22