Новини з минулого. Пікети у Луцьку та загиблі в АТО

Новини з минулого. Пікети у Луцьку та загиблі в АТО
Щодня Інформаційне агентство ВолиньPost публікуватиме найцікавіші новини з життя Волинської області, що сталися протягом останніх п'яти років.

У цій публікації ми зазирнемо в 5 травня.

НАЙЦІКАВІШЕ:

2014. У Луцьку пікетували прокуратуру та міську раду.
2015. Зустріли тіло загиблого в АТО Івана Сотника.
2016. У коледжі відкрили меморіальну дошку загиблому воїну Олександру Сивому.


2013

- Луцький зоопарк відкрив новий сезон. Територію зоопарку оновили: відремонтували вхід і «оселі» звірів, насадили квітів, і підняли ціну за вхід.


2014
- У Луцьку кільканадцять підприємців з Завокзального ринку вийшли пікетувати прокуратуру області. Нагадаємо, декілька років у Луцьку тривав конфлікт між підприємцями, які торгують у ряду, розташованого поруч з торговим центром «Ювант». Вони вимагали, аби їм віддали землю під кіосками, на яку водночас претендувала приватна фірма «Скорпіон-сервіс».
- У Луцьку водії маршруток, працівники та керівники підприємств, які займаються перевезенням пасажирів, пікетували міську раду. Вони вимагали збільшення вартості проїзду в маршрутках до трьох гривень. Нагадаємо, 28 березня 2017 року виконком Луцької міської ради прийняв рішення про підвищення вартості проїзду у маршрутках міста до 4 гривень.
- У Ковелі активісти місцевого «Автомайдану» з українськими прапорами та чорними стрічками організували автопробіг вулицями міста. Таким чином, активісти вшанували загиблих в Одесі.

2015
- Стоячи на колінах та встеляючи шлях квітами, волиняни зустріли тіло 28-річного бійця спецпідрозділу «Донбас» Нацгвардії Івана Сотника. Життя Івана обірвалося 3 травня у Широкіно від ворожої кулі снайпера.
- Представники Самооборони Волині, Автомайдану України та громадські активісти зловили псевдоволонтера.


2016
- В Луцькому базовому медичному коледжі, де колись навчався боєць роти патрульної служи поліції особливого призначення «Світязь» Олександр Сивий, вшанували пам’ять загиблого героя та урочисто відкрили меморіальну дошку на його честь.


ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новини з минулого. Пікети у Луцьку та загиблі в АТО
05 травень, 2017, 09:15