Луцька «Свобода» вимагає заборонити вечірки у клубах в День пам’яті жертв Голодоморів

Луцька «Свобода» вимагає заборонити вечірки у клубах в День пам’яті жертв Голодоморів
Луцька «Свобода» у День пам’яті жертв Голодоморів, 24 листопада, вимагає заборонити вечірки у клубах «Золото» та «Зефір».

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Як відомо, 24 листопада в Україні відзначають День пам’яті жертв Голодоморів та політичних репресій. Розпорядженням Луцького міського голови у цей день заборонено звучання розважальних мелодій у закладах ресторанного господарства. Керівникам підприємств та установ міста рекомендовано утриматись від проведення 24 листопада розважальних заходів.

Проте окремі заклади Луцька вирішили проігнорувати день скорботи. Так, у нічному клубі «Золото» (власник ТзОВ «Оксіджен») та нічному клубі «Зефір»(власник ТзОВ «Тіро») 24 листопада заплановані розважальні вечірки, зазначають партійні активісти.

Як йдеться у повідомленні, ці два заклади вже не вперше демонструють цілковите ігнорування заходів із вшанування жертв Голодоморів. Минулого року вони демонстрували аналогічну поведінку.

Луцька міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» обурена такими фактами блюзнірського ставлення до українців, замордованих російським окупаційним режимом.

Тому партійні активісти вимагають:

1.Від міського голови Луцька прийняти розпорядження, яким обмежити режим роботи нічних клубів «Золото» та «Зефір» 24 листопада 2012 року до 24-ї години.

2.У випадку невиконання цього розпорядження розглянути питання про повне обмеження режиму роботи цих закладів до 22-ї години.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГАНЬБА ЗЕФІРУ ТА ЗОЛОТО!!!
Відповісти
Всі вечірки проводяться після 24 години, а до 24 години будь- який клуб нагадує скоріше паб.
Відповісти
ну,так звісно,їм же тільки аби гроші заробити, а на історію наплювати.хто забуває історію народу- той не має своєї власної
Відповісти
Кожна людина має право самостійно обирати, яким чином вона відпочиватиме! Насправді діло не в нічних клубах, а у виборі самої людини йти туди чи ні! Якщо молодь захоче розважатися в такий скорботний день для українського народу, то закриття клубу її не зупинить, вони влаштують приватну вечірку! Треба починати з виховання духовності у дітей і тоді подібних дискусій не виникатиме!
Відповісти
Це золото,то ваще бичарня малалєток,і тупого персоналу....
Відповісти
Останні новини
Луцька «Свобода» вимагає заборонити вечірки у клубах в День пам’яті жертв Голодоморів
21 листопад, 2012, 18:34