Вусенко прокоментувала рішення суду про її поновлення

Вусенко прокоментувала рішення суду про її поновлення
Юлія Вусенко повністю задоволена тим, що суд скасував рішення про дострокове припинення повноважень її як секретаря Луцькради. Мовляв, воно тягне за собою автоматичне звільнення працівника, який наразі займав посаду секретаря.

Про це вона повідомила у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами Вусенко, вона повністю задоволена рішенням, адже в частині, яка найбільше цікавила позивача, а саме визнання нечинним та скасування рішення про дострокове припинення її повноважень, позов задовольнили.

Наразі Вусенко чекає на повний текст рішення суду, який має отримати 7 червня, аби скоординувати свої подальші дії. Проте, за словами Вусенко, в аналогічних справах, які лежали в сфері трудових відносин, подібні рішення тягнули за собою негайне звільнення працівника, який займав посаду.

«Те, що сьогодні озвучили, означає атоматичне звільнення», -зауважила Вусенко, маючи на увазі звільнення Ігоря Поліщука із посади секретаря. Вона ж може братися до виконання посадових обов’язків із наступного робочого дня, тобто із вівторка.

Водночас стосовно рішень, які приймала Луцькрада під головуванням Поліщука Вусенко зауважує, що рада все-таки колегіальний орган, де кожен депутат голосує окремо. Та якщо хтось із депутатів захоче оскаржити певне рішення, така можливість існує. Сама ж Вусенко ще не думала, чи буде оскаржувати котресь із прийнятих рішень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вусенко прокоментувала рішення суду про її поновлення
02 червень, 2017, 16:30