Тітушкам під Луцькрадою платили по 300-400 гривень, – ЗМІ

Тітушкам під Луцькрадою платили по 300-400 гривень, – ЗМІ
Зібрання десятків «активних та свідомих громадян» під стінами міської ради 6 червня було спланованим та оплаченим.

Виявилось, що молодикам, яких назвали «луцькими тітушками», платили за участь 300-400 гривень, – йдеться в публікації Волинського агентства розслідувань.

Зокрема, журналістам видання вдалося простежити за кількома молодиками, яких з самісінького ранку можна було помітити поблизу Луцької міської ради серед натовпу громадських активістів. Так, з випадково почутої посеред вулиці розмови, стало зрозуміло, що хлопець за участь у провокаціях, які так і не відбулися, отримав 300 гривень.

«Не знаю тих муток, хто і за кого, але Палиця мені нравиться. Він і краде, і трохи робить щось. Я пішов сьогодні, бо треба було бабло… А що, до часу – 300 гривень заробив. Якби довше побув, то 400 було б», – ділився досвідом молодик зі своїм товаришем.

«Таким чином, стає очевидним те, що хлопець – прихильник діяльності Ігоря Палиці – прийшов не за «покликанням серця», а за вказівкою тих, хто запропонував йому гроші. Вочевидь, молодик не надто орієнтується в громадських, політичних чи судових баталіях. Та й навряд чи він ідентифікує, хто такий Ігор Поліщук чи Юлія Вусенко. Проте свою роботу хлопець виконав – справно простояв під стінами міської ради, імітуючи загально громадську небайдужість до скандальної теми», – йдеться в тексті.

Варто зауважити, що протягом дня поруч з невідомими молодиками, які так і не пояснили, що роблять під стінами міської ради, можна було помітити саме представників громадського формування «Варта порядку». Це об’єднання вже по праву називають кишеньковою армією Ігоря Палиці. Однак, цього разу керівництво «Варти» вирішило вразити всіх своєю стратегічністю – виставило поблизу міської ради групи по кільканадцять молодих хлопців, – зазначає видання.

«Саме в цьому і полягав увесь стратегічний план силового блоку «УКРОПу»: молодики на всі питання чемно відповідали, що прийшли підтримати Юлію Вусенко, і жодного разу не обмовились про Ігоря Поліщука. В той же час, представники ЗМІ постійно помічали поблизу міської ради більш відомих осіб з «Варти порядку», серед яких – Олександр Тиводар, Олександр Волянюк зі своїм братом Святославом, Ігор Алексєєв та інші. Також, можна було помітити і колишніх охоронців з офісу «Партії регіонів», – переконують у публікації.

Як зазначають журналісти, у той же час, даючи брифінг, Ігор Поліщук двічі попросив журналістів не називати громадських активістів «тітушками». До того ж, команда «УКРОПу» активно розповідала всім про те, що молодиків організувала саме Юлія Вусенко, за допомогою місцевих ультрасів та колишніх АЗОВців. Помічник-консультант народного депутата Олександр Дмитрукнаписав у Facebook: «Таких убогих кидків своїх людей я не бачив, тому, панове спортсмени, думайте, коли вас хочуть найняти за кілька гривень».

Підконтрольні Палиці ЗМІ активно почали ширити інформацію стосовно того, що Юлія Вусенко заручилась підтримкою поліції, спецпідрозділу КОРД і навіть представниками СБУ.

«Зрештою, очікуваного «силового штурму» з випилюванням дверей, блокуванням кабінету секретаря та відбиранням печатки Юлія Вусенко так і не спромоглась зробити. Ймовірно, саме на це і розраховували молодики у спортивному. Та після короткої прес-конференції вони ще кілька годин блукали поблизу міської ради, обговорюючи суми гонорарів, які їм вдалось заробити фактично нічого не роблячи», – додають у виданні.

«Тож, якби представники «Варти порядку» не намагались зробити з примітивних молодиків спортивної статури «свідомих та активних громадян» – вони лише в чергове підтвердили здогади про армію маріонеток», – підсумовують у тексті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"волинські новини" це взагалі самий брехливий портал
Відповісти
поліція мала у всіх тітушок перевірити документи та скласти собі на майбутнє списки потенційних "найманців", коли б щось сталось, знали би кого шукати, а тітушки би розуміли, що вже теж на гачку, другий раз би думали, чи йти за 300 гривень ризикувати свободою.
Відповісти
Тітушки в Луцьку....ще рік тому це не можливо було уявити...яка ганьба....
Відповісти
Хочуть перетворити Луцьк на "Бандитский Петербург",бригада Палиці працює..
Відповісти
У зв'язку із набуттям розголосу даної події, вважаю за потрібне прокоментувати від себе та від імені ВРКБМ "Прайд".
По-перше, Антон Гаїнський не відвідує заняття з лютого 2017 року та не бере участі у спортивних змаганнях.
По-друге, Антон Гаїнський є повнолітньою особою та самостійно несе повну відповідальність за свої дії чи бездіяльність.
По-третє, хуліганство чи участь у масових заворушеннях даних осіб не є доведеною, тому називати їх "тітушками" неправомірно та некоректно.
Висновок: Клуб "Прайд" є аполітичною спортивною організацією, тому будь-яка інформація про участь Клубу в політичних акціях є недостовірною апріорі. За політичну, суспільну, сімейну, економічну, тощо діяльність окремих повнолітніх членів Клубу керівництво ВРКБМ "Прайд" відповідальності не несе.
Відповісти
Останні новини
Тітушкам під Луцькрадою платили по 300-400 гривень, – ЗМІ
07 червень, 2017, 09:57