Волиняни в єврокубках: дебют Шарпара, Михалик - поза грою

Волиняни в єврокубках: дебют Шарпара, Михалик - поза грою
П'ятий тур групового етапу розіграшу Ліги Чемпіонів та Ліги Європи для уродженців Волині, вихованців або екс-гравців ФК «Волинь» відзначився першим виходом на поле в цьогорічних єврокубках В'ячеслава Шарпара та двома помилками Євгена Хачеріді, які призвели до поразки його команди.

Про це повідомляють Волинські Новини.

А донецький «Шахтар» та дніпропетровський «Дніпро» впевнено крокують і без «наших».

Ліга Чемпіонів

Так, в матчі проти «Нордшелланду» з Данії ні Марко Девіч, ні В'ячеслав Шевчук не те, що на полі, а навіть в заявці на гру не з'явилися. Перший - травмований, другому - не дуже довіряє наставник «гірників» Мірча Луческу.

Щодо матчів київського «Динамо» проти ПСЖ, то вперше за весь груповий етап розпався дует Євген Хачеріді-Тарас Михалик, які традиційно утворювали пару центральних захисників киян. У поєдинку травмованого Михалика замінив бразилець Бетао і свої функції він виконав, принаймні, не гірше за Тараса.

Цього не можна сказати про Хачеріді. На жаль, дві його грубі помилки призвели до поразки київської команди. «Власне кажучи, головний винуватець того, що в другому таймі «Динамо» в футбол вже фактично не грало, остаточно опустивши голови. Помилка у випадку з другим взяттям воріт «Динамо» була просто кричуща. Адже навіть, якщо б Коваль встиг до м'яча першим, йому довелося б в паніці вибивати круглого хтозна куди і не факт, що це в результаті не завершилося б також голом. Та й у випадку з першим м'ячем, саме Євген не зумів перехопити передачу на Лавессі», - пишуть експерти сайту Football.ua.

Можливо, Хачеріді не зіграв би так погано, якби не травмувався Михалик.

Ліга Європи

У цьому турнірі знаменна подія - вихід на поле В'ячеслава Шарпара. Гравець харківського «Металіста» минулого туру опинився в заявці на гру, а цього разу наставник харків'ян Мирон Маркевич довірив йому зіграти 6 хвилин у поєдинку з німецьким «Байєром». Перебував на полі Шарпар зовсім мало, тому нічим примітним не відзначився.

Зате у всій красі продемонстрував свої таланти Папа Гуйє. Цього разу він не часто бігав атакувати, але знову був прикладом надійності для власних воріт. Особливо в другому таймі, коли чисто і елегантно зупинив гравця «Байєра» Фарнендаса і не дав йому вийти один на один з воротарем української команди.

Воротар «Дніпра» Денис Шеліхов, який був основним гравцем луцької «Волині», й далі «протирає штани» на лаві запасних. Взагалі Хуанде Рамос в цьому сезоні довіряв йому захищати «браму» лише двічі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни в єврокубках: дебют Шарпара, Михалик - поза грою
23 листопад, 2012, 18:34