«Спаліть Театральну площу – почнеться будівництво підземного переходу», – депутат Луцькради

«Спаліть Театральну площу – почнеться будівництво підземного переходу», – депутат Луцькради
Депутат Луцької міської ради Олег Чернецький дуже хоче, щоб в центрі Луцька нарешті почали будувати підземний перехід.

Про це йшла мова 26 листопада в ході засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

За словами Олега Чернецького (ВО «Свобода»), непогано було б заслухати на сесії представників фірми, яка взяла в оренду земельну ділянку в самому центрі Луцька для облаштування підземного переходу, але досі нічого так і не зробила. Депутат наголошує: невдовзі відкриють відреставрований ЦУМ, а про перехід ніби забули.

«Я хочу ще живим пройтись по підземному переході. Це нормальне бажання простої людини. Колись була історія, що мене з’їли, завалили. Я колись проплатив за проектну документацію до 500 тисяч гривень», – зауважив Чернецький, нагадавши, що і він свого часу хотів будувати підземний перехід, але йому не дали цього зробити.

«У Рівному є підземний перехід. У всіх містах є, а у нас нема», – обурюється Чернецький.

«Тим Луцьк і відрізняється, що у нас нема… Спаліть Театральну площу – почнеться будівництво підземного переходу», – додав жартома позафракційний Антон Сосновський.

А от Юрій Корольчук (ВО «Батьківщина) висловився, що не варто на це витрачати час, мовляв і так знає, що буде казати представник фірми, яка орендує цю ділянку – нема коштів, зараз не час для такого будівництва.

У підсумку ініціативу Чернецького не підтримали і тему підземного переходу в центрі Луцька відклали на майбутнє.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще, пане чернецький, можна прямо з бувшого чері вирити тунель паралельний та під проспектом волі на всю довжину аж до київського майдану, і поробити там торгові бутіки, підземні переходи і т.д. щоб було вже де нагулятись.
Лишилось спалити бувше чері?
Пе.Се. Коли все живе тягнеться до сонця, хтось так активно хоче під землю, не рано?
Відповісти
Умное, перспективное предложение.Но,дебильное а скорее всего имбицильное решение...............Одни шутники собрались в городском совете.
Відповісти
Підземний перехід раціональніше б було побудувати біля ТАМ-ТАМу, особливо коли відкриють Port City. А театральна плоха в нас не така й велика, щоб там щось рити під землею і дорога там не така широка. Краще з фонтаном щось вирішіть. Був собі дитячий майданчик, так ні треба все забрати і перерити, щоб знову розвалини лишились. Ось це сором в цетрі міста.
Відповісти
це не сором, це стартовий майданчик для обіцянок на наступних виборах)
Відповісти
На Театральной он точно не нужен. Нужнее всего возле ТамТама.
Відповісти
Дуже слушна думка багатьох на цьому сайті: підземний перехід необхідний біля ТАМ-ТАМу, але аж ніяк не на Театральній площі - вона дуже маленька для такого будівництва і проблем з безпечними переходами там немає.
Відповісти
Останні новини
«Спаліть Театральну площу – почнеться будівництво підземного переходу», – депутат Луцькради
27 листопад, 2012, 08:38