Мордобій під стінами райвідділу міліції тривав 20 хвилин

Мордобій під стінами райвідділу міліції тривав 20 хвилин
У центрі міста Камінь-Каширський Волинської області за сотню метрів від райвідділу міліції виникла масова бійка, яку не могли втихомирити 20 хвилин – у ній постраждав навіть міліціонер, який, зі слів правоохоронців, хотів розборонити забіяк.

Пригода трапилася в райцентрі минулого четверга, 21 листопада.

Як розповідають очевидці, сюжет розвивався в кращих традиціях голлівудських мордобоїв. Біля магазинів «Комп’ютери» і «Світязь» пригальмував мікроавтобус, з салону якого вискочило кілька чоловіків. Вони відразу кинулися лупцювати двох пішоходів.

Робили це з таким завзяттям, що ні крики, ні вимоги вгамуватися, ні спроби розборонити зі сторони перехожих не могли відволікти їх від справи.

Не діяли на них і погрози викликати міліцію. Зрештою, саме приїзд правоохоронців і припинив побоїще.

Взагалі, сутичка тривала приблизно 20 хвилин. Саме стільки часу довелося затратити міліціонерам, аби дістатися до місця пригоди: а телефонували їм відразу ж, як тільки почалася бійка, стверджують очевидці. Це при тому, що відстань до райвідділу не перевищує двох сотень метрів.

Проте, за словами начальника Камінь-Каширського райвідділу міліції підполковника Валентина Чиха, бійка виникла через те, що дві автівки не змогли розминутися, рухаючись вулицею Шевченка.

Більше того, першим, хто почав розбороняти порушників громадського порядку, був працівник міліції, який саме проходив біля магазину «Комп’ютери», стверджує начальник райвідділу. Зрозумівши, що самотужки впоратися він не може, до того ж отримавши тілесні ушкодження «в ході припинення протиправних дій», правоохоронець викликав підмогу. Та, каже Чих, прибула оперативно і затримала учасників сутички.

Правоохоронці порушили дві кримінальні справи – власне за бійку та проти мешканця Каменя-Каширського за фактом нанесення тілесних ушкоджень працівнику міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім ображаються, коли стають героями анекдотів. Низька вихованність та безкарність, бездіяльність, неоперативність місцевих органів, яки пов'язані родинними звя'зками призводить до появи корупції, погіршення криміногенної ситуації, виникнення маргінального суспільства в окремо взятому районі. До речі, дуже багато негативних новин з того району останнім часом.
Відповісти
Якщо додаєте коментарь, то хоч перевіряйте свій правопис!!! А то видно, які всі грамотні!
Відповісти
ваш коментар про що?
Відповісти
Коментар,а не коментарь.....ДО Киці дуже грамотні ....гі...гі..гі
Відповісти