Приємно, що Ігор Поліщук визнав свою помилку, - Тарас Яковлев

Приємно, що Ігор Поліщук визнав свою помилку, - Тарас Яковлев
Колишній перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев заявив, що екс-виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук своїми діями визнав, що його минулорічна критика була популістичними діями.

«Сам факт, що вони продовжують цю реконструкцію в центральній частині міста говорить, що ми все робили правильно. Роботи проводить підприємство «Бетон Брук Сервіс», яке ремонтувало вулицю Лесі Українки і зробило свою роботу гарно. Нині вони працюють на Кривому Валу», - розповів він.

«У мене дещо змінилося бачення щодо майбутнього Кривого Валу. Підтримую задумку Юрія Моклиці зробити частину вулиці пішохідною. Змінити схему дорожнього руху, поставити блокуючі елементи і ми отримаємо пішохідну зону в центрі міста».

«Знаєте, було дуже приємно, коли на парапеті приміщення «Укртелекому» влаштували вуличний концерт. І люди сиділи на лавках, стояли, десь підтанцьовували, пили каву чи пиво. І їм не заважали автівки, не було шуму дороги. Такий собі куточок Європи в центрі Луцька».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ’Ю З ТАРАСОМ ЯКОВЛЕВИМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чувак, ми пам'ятаємо маршрутки по 4 грн.
Відповісти
Тарас помилився тричі. Поліщук не визнав свою помилку: такому типу людей, зазвичай, це не характерно. "Помилку" визнав Палиця. І це не помилка - це примітивний тактичний хід.
Відповісти
Останні новини
Приємно, що Ігор Поліщук визнав свою помилку, - Тарас Яковлев
03 липень, 2017, 20:15