Голова волинської «Батьківщини» про своє звільнення: «Це дурка»

Голова волинської «Батьківщини» про своє звільнення: «Це дурка»
Інформацію про те, що київське керівництво ВО «Батьківщина» прийняло рішення звільнити Анатолія Грицюка з посади голови обласної організації партії, сам Грицюк назвав «дуркою» і запевнив, що це неправда.

Увечері середи, 5 грудня, інтернет-видання Волинська правда з посиланням на власні джерела оприлюднило інформацію про те, що «Анатолія Грицюка звільнено з усіх керівних посад по партійній лінії». «Олександр Турчинов звільнив Анатолія Грицюка з посади голови Волинської організації політичної партії ВО «Батьківщина», йдеться у повідомленні видання.

«Такого рішення в природі немає, це просто домисли і фантазії. Це просто хтось з моїх ворогів так хоче і так пише», - заявив 6 грудня Анатолій Грицюк, коментуючи таку інформацію.

«Я особисто про такі речі не знаю і мене дивує: хто запускає таку інформацію? Якби така інформація була, то ми б її повісили у себе на сайті», – запевнив Грицюк.

«Це хтось хоче так, то хай так собі вирішує. А то, розумієте, я лежу в лікарні, а тут починають запускати всяку дурку», - дивується голова партійної організації «Батьківщини».

«У нас є статут, у нас є конференція, у нас є органи, які з’ясовують, звільняють, призначають. Як може одноосібно Турчинов прийняти таке рішення, про яке навіть не знаю я?», - дивується тимошенківець.

Грицюк пояснив, що звільняти керівника обласної організації партії, згідно зі Статутом, має право конференція обласної організації або ж політична рада партії.

«Мене повинні б були вивести з членів політичної ради партії, а вже тоді приймати якесь рішення», - каже він.

«А політична рада партії може звільняти на основі певних документів – або заяви людини, або якихось надзвичайно складних порушень статуту партії», - уточнює Анатолій Грицюк.

«В нас одноосібно Турчинов не може рішення з цього приводу прийняти», - наголошує Анатолій Грицюк.

Разом з тим джерела ВолиньPost в обласній організації партії «Батьківщина» підтверджують інформацію про те, що «в Києві» мають намір звільнити Грицюка. Як повідомило джерело, у Києві обіцяють невдовзі надати офіційну інформацію про звільнення Анатолія Грицюка.

За неофіційної інформацією, одним з кандидатів на посаду голови партійного осередку на Волині є народний депутат Віктор Олійник, який, як відомо, не став нардепом у новій каденції парламенту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мо` не заплатив членських внескiв?
Відповісти
Яка відповідь - такий і сам!:)
Відповісти
Ще Гузя поставлять(
Відповісти
Гусь - "фронтовик"!:) Хоча - якщо вчасно "перескоче"... :)
Відповісти
і чому він мені такий гидкий???
Агроном!!!
Відповісти
"Волынская правда"? Там же одни продажные пустобрёхи сидят. Пацанам забашляли- вот они и пустили дезу...
Відповісти
Останні новини
Голова волинської «Батьківщини» про своє звільнення: «Це дурка»
06 грудень, 2012, 12:23