За героїзацію «оунівців» – саджати, - нардеп

За героїзацію «оунівців» – саджати, - нардеп
Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко (на фото) вніс у Верховну Раду законопроект, який передбачає покарання аж до довічного ув´язнення за героїзацію людей, пов´язаних з ОУН та УПА.

В той же час, учасників цих організацій потрібно вважати "фашистськими посібниками", розповів Колесніченко розповів під час чату на "Главреді", пише Gazeta.ua.

"Мною внесено проект закону про заборону реабілітації та героїзації фашистських колабораціоністів 1943-45 років, що передбачає відповідальність за героїзацію фашистських посібників (ОУН-УПА) аж до довічного ув´язнення", - зазначив депутат.

"Дегероїзація Шухевича та Бандери, встановлення в Києві пам´ятника Кожедубу, прийнято постанову "Про проголошення 2010 року роком ветеранів Великої Вітчизняної війни", "Про святкування 125-річчя з дня народження двічі героя Радянського Союзу, організатора партизанського руху Ковпака С.А.", постанову "Про створення Алеї військової слави в Парку Вічної Слави м. Києва", - перерахував гуманітарні успіхи влади Колесніченко.

Нагадаємо, що нещодавно у Росії вийшла книга про УПА з фальшивими фото, яка начебто присвячена в основному ОУН і УПА; з-понад 80-ти фотографій, які там представлені, немає жодної світлини Української Повстанської Армії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мудаку більше немає чим зайнятись напевно
Відповісти
"Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко (на фото) вніс у Верховну Раду законопроект, який передбачає покарання аж до довічного ув´язнення за героїзацію людей, пов´язаних з ОУН та УПА."

ХАЙ ЙОГО КРАЩЕ ПОСАДЯТЬ!!!
Відповісти
краше б редиску вирощував агроном криворотий
Відповісти
На жаль таке гімно як даний депутат "не тоне" він істиний пристосуванець! Ще в 1996році він в кримському парламенті ходив у вишиванках і розмовляв виключно українською мовою! А тепер він типу активний українофоб. Звиайний клоун. Поки люди дивляться на нього, то його ватажки грабують державу, так сказати,"отвлікающій маньовр". Одним словом мудак, ще той!
Відповісти
пєтух януковський надо опустить чмиря
Відповісти