Грузинський режисер зніме фільм про вбивцю Бандери з кінозірками Голлівуду

Грузинський режисер зніме фільм про вбивцю Бандери з кінозірками Голлівуду
Грузинський кінорежисер Заза Буадзе готується до зйомок фільму про агента КДБ Богдана Сташинського, вбивці ідеолога українського націоналізму Степана Бандери (на фото).

На головні ролі в картині «Любов вбивці» Буадзе планує запросити відомих голлівудських акторів — Сема Райлі («На дорозі», «Контроль») і Кірстен Данст, розповів режисер в інтерв'ю Дзеркалу Тижня.

За словами Буадзе, Райлі сподобався сценарій.

«Якщо він дасть остаточну згоду, то можливість запросити Кірстен Данст істотно зростає, бо вони добре одне одного знають, оскільки разом зіграли у згаданій картині «На дорозі». Тож тепер багато що залежить саме від того, чи братиме участь у фільмі Сем Райлі», — зазначив він.

Зараз він знімається в діснеївській стрічці «Меліфісент» (з Анджеліною Джолі в головній ролі), тому зустрітися з ним і все обговорити режисер планує після зйомок. Переговори з Кірстен Данст, за його словами, також тривають.

Також Буадзе звернув увагу на те, що фільм, хоч у ньому і йдеться про вбивство Степана Бандери, зовсім не політичний.

«Убивство Бандери — це всього лише один з епізодів. У сценарії йому відведено не більше сторінки. Там є й убивство Льва Ребета, якому також віддано одну сторінку. Це фільм насамперед про історію кохання Інге Поль і Богдана Сташинського, від рук якого загинули Бандера і Ребет», — підкреслив він.

Кінорежисер повідомив, що фільмом зацікавилася знаменита американська студія Stone Village Pictures, яка буде брати участь за умови, якщо в ньому з'явиться Кірстен Данст. Не виключено, що підключиться німецька студія Bavaria Film.

Нагадаємо, що нещодавно нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко вніс у Верховну Раду законопроект, який передбачає покарання аж до довічного ув´язнення за героїзацію людей, пов´язаних з ОУН та УПА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"готується до зйомок", "Якщо він дасть остаточну згоду, то можливість запросити", "фільмом зацікавилася", "Не виключено, що" - а короче, вилами по воде писано.
Відповісти
Останні новини
Грузинський режисер зніме фільм про вбивцю Бандери з кінозірками Голлівуду
08 грудень, 2012, 12:45