Турчинов поміняв Грицюка на Пустовіта. ДОКУМЕНТ

Турчинов поміняв Грицюка на Пустовіта. ДОКУМЕНТ
Президія політичної ради партії «ВО «Батьківщина» на чолі з першим заступником голови партії Олександром Турчиновим, прийняла рішення звільнили Анатолія Грицюка з посади голови Волинської обласної організації партії та вивела його зі складу бюро обласного середку партії.

Про це йдеться в постанові Президії (див. документ нижче) від 5 грудня 2012 року.

У документі, підписаному Турчиновим, йдеться про те, що виконувати обов’язки голови обласного осередку партії призначили Григорія Пустовіта, який до цього очолював Луцьку міську партійну організацію.

Григорій Пустовіт у телефонному коментарі підтвердив, що призначений на нову посаду і від 7 грудня приступив до виконання нових обов’язків.

«Я виконуватиму обов’язки голови обласної партійної організації доти, поки не відбудеться обласна конференція партії. На ній оберуть постійного голову. Найближчим часом збереться обласне бюро партії, і визначиться з датою конференції. Затягувати ми не будемо», - повідомив Пустовіт.

Щодо причин звільнення Грицюка Пустовіт висловився так: «Це пов’язано з кадровими ротаціями у партії».

Нагадаємо, ще 6 грудня Анатолій Грицюк у коментарі ВолиньPost запевняв, що рішення про його звільнення не існує.

Анатолій Грицюк став членом ВО «Батьківщина» у 2000 році. Обласну організацію партії очолював з лютого 2008 року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще два дні тому Грицюк казав, що це все - "дурня". Останнє його "авторське" слово, всесторонньо характеризує цього чоловіка. Вибори і рішення Турчинова поставили крапку не лише на його політичній карєрі. Це - кінець кінця. З відкриттям пасовищного сезону він буде пасти в Жидичині кологоспну череду корів, а вночі - підпрацьовувати сторожем на фермі.
Відповісти
в жидичині колгоспу вже немає. міля степанівна розісрала
Відповісти
Був Яйцеславом, але після того, як залишив яйця на паркані виборів - став просто Славіком. Рішення партії схвалюю.
Відповісти
Про партію тимошенківців:іноді симпатії бувають надмірні і швидко, як діарея, проходять.
Відповісти
Рагуль,получил по заслугам!!!
Відповісти
Шкода Толю, я з ним стільки горілки вгепав! Мій найліпший собутильник. Хароший хлопець, вин мене не пидводив. Тепер не буде с ким і 0,5л випити. Друзі пизнаються, когда їх тєряють.
Відповісти
Гострий кадровий дефіцит. Якби не військовий пенсіонер-фельдфебель пустоцвіт, то й не було б на що міняти. Часи на труси, як в армії. "Батьківщина" на Волині - відстріляна гільза - як стара проститутка, вагіна якої давно затягнута павутиною. Подивіться на якісний склад цієї партії в обласній і міській радах: нікітюки, корольчуки, бондаруки. А в обласній? Одне лайно. Баласт, який тягне громаду назад.
Відповісти
Ось як замполіти роблять собі кар'єру в незалежній Україні - цьому повчитися потрібно!:) Це позорисько України такі "політики" як Грицюк, Пустовіт ...
Відповісти
Грицюка шкода - сам себе знищив неймовірною любов'ю до грошей і баб. Пустовіт - найкращий варіант для БЮТу у цій ситуації. Може виступити, написати, толерантний. Правда, занадто хитрий.
Відповісти
В нормальних країнах керівник партійного осередку після такого провалу на виборах мав би написати заяву власноруч. Але для Грицюка такого поняття як порядність не існує.
Відповісти
Як мені повідомили друзі з Киіва Грицюка зняли за те, що продав округ у Луцьку Палиці за 200 000 у.е
Відповісти
Охотно верю. В Украине понятие "политик" и "порядочный человек" несовместимы.
Відповісти
на розсаду картоплі не хватало, щоб вкрадені гектари у прилуцькому засіяти.
Боком йому ті бабки ще вилізуть.
Відповісти
Він і так довго тут керував...БЮТ вибори просрала по Волині...Але Пустовіт...це занадто...
Відповісти
З нетерпінням чекаю коментарів після призначення Петра Кравчука.
Відповісти
Нарешті, я тільки через Гриця і неголосувала за БЮТ.
Відповісти
А причому грицюк до луцька, та ще й палици? Вин балатувався по киверцивському району, а програв тому, що не накрав стильки грошей як еремеев, який платив кожному хто за нього голосував, грицюк вкрав 2 га земли а еремеев 37 млн. Уе заробив сторожом....... маемо те що маемо за кого голосували так и проживете,
Відповісти
Ти дурне. Він мав йти по Луцьку, а ле не пішов бо взяв у Палиці 200 тис. доларів. Думав що такий крутий, що переможе Єремеєва, завдяки якому 4 райони живуть вже 10 років.
Відповісти
Правильне рішення прийняла партія. Я взагалі дивуюсь як така обмежена людна могла очолювати Батьківщину бути голово ю оланої ради попередньоьго скликання.Просто срам.
Відповісти
Правильне рішення прийняла партія. Я взагалі дивуюсь як така обмежена людна могла очолювати Батьківщину бути голово ю оланої ради попередньоьго скликання.Просто срам.
Відповісти