Додати запис

Палиця - губернатор: перші три думки

Те, що кілька днів тому було чутками, стало реальністю - Ігор Палиця став губернатором Одеської області.

Перша ж думка, яка майнула після почутого, - "Слава Богу! Може, хоч від Луцька відчепиться", але ні, не відчепиться.

Палиця за роки, які "промишляв" у Луцьку, назгрібав до своїх активів багато бізнесів, зокрема, й медійних, і полишати це все він очевидно не буде. На жаль...

Друга: У розпалі "війна" Палиці з Ігорем Єремеєвим, яка, зрозуміло, ведеться не за правду і справедливість, а за ресурси і сфери впливу. І призначення ІП на посаду голови Одеської ОДА може багато в чому допомогти йому у конфлікті з багатостраждальним ІМ.

Одеса - величезний транспортний вузол, який "перекачує" не тільки нафту, на якій заробляють і ІП, і ІМ, а й інші ресурси. Тепер в Палиці є ще один інструмент, щоб ставити "палки в колеса" єремеєвського бензиновоза та ресурсовоза.

Щоправда, для цього йому потрібно розібратися з сепаратистами. Але в Коломойського вже є накатана схема з елементами штибу "зібрати братків - поїхати й дати "люлєй" потенційним "сепаратистам", щоб "нєпавадна била".

Третя: Україна й далі залишається ареною для боротьби між олігархами, а народ й далі управляється слугами зграї багатіїв, які той народ "мають".

Антиолігархічна революція на підході?

П.С. Цікаво, а Палиця купить "Чорноморець"?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"багатостражадальним ІМ" :))))
думаю, він себе таким не вважає
Відповісти
а тут я маю на увазі що скільки бід на нього звалилося останнім часом. розумію, що він не пропаде
Відповісти
На відміну від "багатостраждального" ;))) ІМ
Палиця наш сайт читає і допис Анатолія допоможе йому боротися з сепаратистами;))
Відповісти
Але погодьтеся, що неочікувано.
Відповісти
Неочікувано і ризиковано. Чи приживеться в О. ІП?
Щеб замкнути вісь Харків-Дніпро-Одеса сильною людиною в Харкові.
Відповісти
В Харькове нужно поставить Еремеева или Ивахива
Відповісти
"народ й далі управляється слугами зграї багатіїв, які той народ "мають".

Пригадалося бородате "народ має ту владу..."

А загалом - типова і хибна уява про функці влади, яка "управляє народом". Вона не управляє. Вона - найманці, які тирять з-під носа непутьових роботодавців
Відповісти
та я мав на увазі багатіїв які не є владою, а є групою людей, які мають народ

Якщо грубо говорити, то й влади в нас немає. на мою думку, є "слуги" олігархів, які шляхом чесних або нечесних виборів за допомогою різних маніпуляцій поставили до влади.
Відповісти
Правильніше було б "війна Коломойського з ІМ"
Відповісти
Слухайте, коли-небудь відчепитесь від Палиці? аналітики бездарні, стаття написані в стилі "писав і в носі колюпався". наїзд на Палицю має бути аргументованим, підтвердженим фактами, а на це по ходу кішка тонка.
Відповісти
а де тут наїзд на палицю? просто думки - і далеко не дурні думки про ситуацію з чіткою позицією автора. мене особисто тішить - абсолютно неаргументовано, можна? - що в луцьку лишилися люди, які пам'ятають, чого в 2010 не любили іп)
Відповісти
який наїзд? ви про що?

хоча в мене машини нема :) то можна й спробувати
Відповісти
Сорокопут
Відповісти
НЕ будите ходити на засідання сесій,не братимете участі в життєво необхідних голосуваннях і ви вже зараховані в кадровий резерв як мінімум на губернатора.Так,що мотайте на вус шановні наші депутати.Все геніальне просте,необхідно в формулі капіталу замінити другу складову - товар на владу,Тішить одне-третій майдан.
Відповісти
Да...! Який стиль! Справжній напівчоловік, напівжурналіст, напівмислитель, але повний му...к з повним набором комплексів.
Відповісти
Що ж получається. усі посади жидам ? Не гарно якось. А татарам ? А гагаузам ? А чукчам ?
Відповісти
Таке відчуття, що тільки працівники ВП тут в онлайні тріщать, а живого спілкввання не виходить! І дивчться 5 чоловік а створюють нову думку та формат сприйняття подій. Так десь напевне і сепаратизм починався.
І ІП і ІМ варті одне одного. Але крок ІП похвальний, хоча розуміємо що це захист власних ресурсів та бізнесів, які в колосальних обємах розташовані в області.
Відповісти
Може, разом з ресурсами і бізнесами і область захистить? Як би ще їх навчити потім вчасно іти? А то в підсумку маємо ЮВ, яка ніяк не хоче прощатися, хоча вистава закінчилася, оплески стихли і світло гасне.
Відповісти
Чо'сь ІП, а другого ІМ.
Якось воно не тойво.
А мо' я не на тего подумав...
Відповісти
Треба ще театр закрити!
Відповісти
Україна й далі залишається ареною для боротьби між олігархами, а народ й далі управляється слугами зграї багатіїв, які той народ "мають".
І тут треба продовжити: тому нас чекають нові майдани, аж поки народ не зуміє стати суб'єктом політики, а не об'єктом для маніпуляцій.
Відповісти
Голосува в унісон з регіоналами .Відсидівся зимою, тепер став миротворцем-губернатором. Третя революція не за горами.
Відповісти