Додати запис

Найбільші перемоги – попереду

Дорогі лучани, українці!

Щиро дякую всім, хто віддав свій голос за мене на виборах у Луцькому виборчому окрузі №22 та підтримав Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Пишаюся тим, що за мене проголосували тисячі вільних, сильних і думаючих людей. Ми зберегли власну думку, позицію та гідність і, попри всілякі перепони, не зійдемо з обраного шляху.

Упевнений: Ваші голоси закладуть основу наших майбутніх перемог і звершень. Спільно ми продовжимо боротьбу за ту державу, за яку поклали голови цілі покоління українців – козаки, упівці, герої Небесної сотні. Ту європейську країну, майбутнє якої нині захищають українські патріоти на сході країни.

Дякую всім, з ким разом стояли на майданах Києва та Луцька, гуртом здолали злочинний режим Януковича. Схиляю голову перед кожним, хто своєю волею, нестримною енергією і патріотизмом втілюють у життя ідеали Революції гідності.

Запевняю, що й надалі служитиму інтересам громади, залишатимусь таким же, як і всі ми, аби мати змогу чесно й відкрито дивитися людям в очі.

Переконаний: ліпше майбутнє нашого міста й держави неодмінно настане. Адже цього хочуть усі лучани, українці, хоче сам Господь Бог.

Вірю в Україну та українців. Слава Україні!

Із вдячністю та повагою
Олександр ПИРОЖИК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пірожок,твоє місце в тюрмі за діяння могильні Вікторова,у якого ти був правою рукою
Відповісти
Нiчого не роблячи завжди матимеш змогу чесно й вiдкрито дивитися людям в очi.
Відповісти
Героям слава!
Тримайся друже.
Відповісти
Дякую за підтримку, друже! А на всіляких тролів я вже давно перестав зважати...
Відповісти
вАша "Сволода" вже показала, як надо працівати... результат на ліцо....
Відповісти
Напевно забагато людей зарахували до тролів, що маєте такий результат.
Відповісти
Олександре, триматись, ви порядна людина, патріот.А вибори ще будуть, не одні
Відповісти
цьому брехуну... горіти в пеклі.... разом з вІкторовим...
Відповісти
Привіт, друже! "Ватнікі" є не тільки на "Даунбасі" - їх і на Волині, а також безпосередньо і в Луцьку вистачає. Вірю, що все буде добре! Слава Україні!
Відповісти
"СволоДівці" вже похазяйнували... чо ти кричиш Слава Україні.... ти хто такий.... Пиза? тобі тре бути там да вІкторов в ямі....
Відповісти
Усі перемоги для "Свободи" - позаду. Власне, їх і не було. Був невеличкий спалах, після якого залишилась кіптява. Ганебно програла вибори психічно хвора Фаріон, пролетів фанерою над Тернополем Кайда, не буде в Раді інертного і скупого Мельника, не буде гризти горішки в споруді з куполом неук Вітів, не буде Ільєнка, не буде й проктолога Тягнибока. Останній піде лікарем в один з львівських будинків престарілих і буде там заглядати людям в с.... Націоналізм в приготуванні цієї "кухні" для України не проходить. Ми вже його наїлись досхочу.
Відповісти
підтримую Ваші слова і Вашу думку...
Відповісти
Ви вже перемогли корупцію і лісовій галузі, очоливши грошові потоки. Ви по національному свідомо обклали даниною сільске господарство. Ви з патріотичним запалом розграбовуєте спирто-горілчане виробництво. Ви збільшили корупцію у прокуратурі в часи Мохніцького. Вам, українським націоналістам, а нині й мільйонерам є чим пишатися. Ви вміло продавали округи. І Ви Олександре теж пішли не від партії, а шляхом самовисування аби підзаробити на продажності. Ви чи Ваш патрон Вітів. На що Ви сподіваєтеся ще?
Відповісти
Як на що сподіваються - на десятину з членів своєї секти. Введення цього податку керівники міських і районних осередків навіть не приховують. А тепер біда - хлопці почнуть розбігатись.
Відповісти
Це чучало немите -пирожик-продавало на міському кладовищі людям місця під могили, а коли Вікторова взяли за гузно,то ще й прикривало його і утримувало на спільно намучені гроші знедолених людей.і тепер це чмо в депутати лізе-наглості не займати
Відповісти
Але ж буде час згадати про дідуся Фрейда, про що Клімчук забував, правда? Можна зайнятися філософією, що вбачає обумовленість явищ ("фанєрний прольот" Свободи)психологічними факторами, явищами несвідомого ("забагато тролєй"). Ну і, водночас, повертати Україні ядерний статус і Крим...
Відповісти
Одні глашатаї були з тягнизадом у верховній раді, тепер верещать. що їх путін загнав під плінтус.
Відповісти
Хочу подякувати і Олександру Веніаміновичу. Він єдиний з кандидатів, хто не забув подякував своїм виборцям за довіру
Відповісти
Коментатори! Годі плювати в спину. "Свобода" пішла, бо все для цього зробила. Але при цьому всім іншим, які себе за розумних мають показала приклад - як не треба діяти. За це їй можна подякувати.
Відповісти
У нас всі в шоці, що Свобода не пройшла! Це єдина політична сила, яка революційно підтримує і відстоює НАЦІОНАЛЬНУ ІДЕЮ. Кого не спитаєш, всі як один кажуть, що голосував за Свободу. Чому не вистачило 0,2%- дізнаємось потім. Віримо, що вони повернуться і, мов, та щука в ставку, не дасть дрімати карасям, не допустить 2005 рік.
Слава Свободі і Україні!
Відповісти
Основні перемоги попереду? Тобто не всім ще продалися? Є ще варіанти?
Відповісти
Дике маємо суспільство. Єдину партію, яка не продавалася жидам, вичавили з парламенту. Сподіваюсь, дуже тимчасово
Відповісти
Підтримую патріотку. Свобода не дивлячись на те, що її фінансував понад 7 років Коломойський так і не продалась йому і за безплатно за його питання не голосувала. А на справедливе правило: "Плати і отримуй задоволення", цей негідник припинив фінансування націоналістів і сказав "хай вас тоді ваш Фірташ фінансує". Типова жидівська поведінка. Свобода в останнє попереджає Коломойського: або продовжуй фінансувати голос націоналізму або звинуватимо січеславського лихваря у відсутності гарячої води в Луцьку: "Якщо у крані нема води значить випили..." далі все залежить від Коломойського, якщо віновить фінансування значить у кінці речівки буде "москалі", якщо ж ні, то хай потім не звинувачує Свободу в антисемітизмі! Свобода понад усе!
Відповісти