Додати запис

Про брудний передвиборчий піар Володимира Гунчика

Як депутат Камінь-Каширської районної ради 07 серпня 2015 року на сесії районної ради озвучив депутатський запит щодо поширення пресслужбою Володимира Гунчика недостовірної інформації на офіційних сайтах Волинської облдержадміністрації ,Камінь-Каширської райдержадміністрації та в комунальних ЗМІ (зокрема в нашій районній газеті "Полісся") .Цей депутатський запит був підтриманий усіма присутніми на сесії депутатами районної ради "одноголосно".

Фактично ця недостовірна інформація - це брудний передвиборчий самопіар голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика на горі родини загиблого Героя Миколи Королька із використанням своєї посади обласного чиновника.Відомо, що Володимир Гунчик має чіткий намір балотуватись до Волинської обласної ради від партії Порошенка "Солідарність" по округу в Камінь-Каширському районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і потрібно. Сміло про правду!
Відповісти
Люди добрі коли прозріемо.
Відповісти
Ті особи ,які винні в тому , що йде війна , що розвалена , розікрадена армія і держава , зараз піаряться по всій Україні , як найпалкіші патріоти ! Скрізь у вишиванках ,які мабуть і одягають з огидою ,але мусять , бо виходять до людей . Але до вишиванки ще потрібно мати українську душу , а не злодійську , або підлабузницьку ! Повилазили ,,патріоти,, , а вчора лизали с...ку януковичу , блюдолизи !
Відповісти